Dendär dumma och onödiga kommentaren igen...

Sandra sov som sagt över till idag, så himla mysigt!! Idag myste vi på i soffan och for sedan ner till Birsta. I vanlig ordning handlar jag mycket mer än tänk och än jag borde 😬 blev nya skor och lite kläder till mig, massa välbehövliga kläder osv till Jonte och en såklart något till bäbis, denna gång en söt molnlampa 😍 blev även gardinstänger och gardiner till stugan på gården, den är bara som förråd och inte i något vidare skick invändigt, men jag tänkte göra fint i fönstren för syns skull utifrån, bara jag hittar några fina lampor som passar till.. letat i flera månader överallt men hittar inga jag fastnat för..
men det kommer nog!

Sen for Sandra hem och jag till salongen och fixa brynen, så nu känner man sig lite fräschare igen 👏🏼
Nu vilar jag och myser med Kira efter väldigt många timmar på Birsta, Jonte är på jobbet och grejar med den andra bilen och ville att jag skulle komma som sällskap en stund, så få se om jag kanske drar dit upp en sväng sen 😊 annars Blire sängen resten av kvällen..


Idag kom dendär dumma och otroligt onödiga kommentaren igen... av samma person.. ena berättade hur fin min mage blivit och frågade hur jag mådde i graviditeten osv, super gullig! Och den andra som kom lite senare nämnde direkt att det inte syntes på mig att jag var gravid.. men hallå?! Är du blind?! Inbillar jag mig? Eller vad äre frågan om.. men denna gång sa jag ifrån och även den andra tjejen blev helt chockad och sa att det syntes hur väl som helst..
tyck vad du vill, men håll de för dig själv tycker jag!
Nedlåtande och dumma kommentarer är så onödigt..
man ska inte bry sig, men klart man tar åt sig då andra kommenterar ens kropp.. vad tror du finns där inne då, chips?..
jag älskar iaf min lilla kula 🤰🏽💙

  • Nära Torpshammar

Gillar

Kommentarer

SWBRG
SWBRG,
Är ju en jättefin mage som visst syns på bästa sätt 😍😊nouw.com/swbrg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229