Bortskämda

Två nätter i rad har lilleman sovit hela nätterna i sin säng, (självklart bortsätt från matning och blöjbyten) vi är så bortskämda med hur otroligt snäll han är! Och tackar gudarna för dropside så sidan är lika hög som våran säng så man lätt kommer åt och alltid är nära.
Igår satt jag även upp en av presenterna Emil fick av sin morbror på BB, en luftballong med en liten Björn i, så otroligt fin!! Farfar nummer två var förbi och hade köpt massa Ljung till oss som jag ska plantera idag, vi är så bortskämda av alla ❤️ Jonte var borta exakt hela dagen med att tömma torpet på det sista, shit vad mycke gamla fina saker vi fått tagit hem! Svärmor, Jontes moster och man var med och i ett av lassen kom dom in på lite fika och hans moster hade köpt presenter till Emil, en super fin mysdress och två par strumpor, åter igen, bortskämda!!
Emil sov typ hela dagen igår så jag han plocka och greja massor inne, så skönt att orken börjar komma tillbaka! Idag ska jag fortsätta greja och sortera, även städa då vi får hembesök från bvc imorgon. Ta en prommis, som vi äntligen kommit igång med, en kortis om dagen till en början. Även mormorn och morfarn kommer senare ❤️

Lilleman fick post i fredags, välkommen till världen från Ånge kommun, väldigt fint! 😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229