Bortskämd och ny vecka

Längesen det kom ett inlägg nu, men den senaste tiden har jag mest bara sovit eller iaf legat i sängen.. Inväntar att lilleman ska komma, idag går vi in i vecka 38 och det är endast 20 dagar kvar tills han är beräknad, så mycket känslor, allt är väldigt tungt och jobbigt nu, men samtidigt så förväntansfull och redo.
Som sagt så sover jag mest och Jonte jobbar och renoverar mest hela tiden för att hinna klart i hallen, som han kämpar ❤️ jag längtar så mycket tills jag får tbx min ork, jag är ju långt ifrån ”normal” pga min sjukdom, men jag kan ju såå mycket mer än nu iaf, saknar så mycket att bara kunna laga mat, som jag gjorde 90% av gångerna förut, men nu får Jonte ta det också, inte kul alls då han jobbar hela dagen och sen ska hem och laga mat också, så dumt då jag ändå är hemma liksom.. han har dock inte klagat utan det är jag själv som tycker så, men snart så blir allt bättre igen!
Sen har vi ju städningen, Fyfan hur det sett ut här nu, vi har aldrig stökigt men nu var det iaf riktigt skitigt.. Toaletterna ser jag till att ta så fort orken finns, och att diskbänken är ren är vi noga med, men resten av huset har varit katastrof då Jag inte klarar mer och Jonte har varit tvungen att prioritera renoveringen.
Så igår kom min älskade älskade mamma och räddade oss, sån lättnad! Hon handlade med sig några matkassar och kom och storstädade HELA huset, hon var här exakt hela dagen. Och inte nog med det så hade hon köpt blommor till bron som hon planterade, sån lyx!
Och igår hade jag iaf liiite mer ork än vanligt, jag lagade gomiddag tills Jonte kom hem, första gången på månader! Mammsen åt också såklart, sen fortsatte hon städa, Jonte greja och jag intog sängen igen.. Jonte kom och la sig lite tidigare än vanligt och jag fick massage, hur bortskämd är inte jag?! En riktig välbehövlig myskväll ❤️

Älskar färgerna 😍☝🏽

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg