Bortskämd

Igår blev det inget med hyllorna då vi helt glömt att köpa mer skruv.. så irriterande då jag var nere i Birsta på dagen 😬 ingen bråska egentligen, men vill ju få ordning!
Istället klippte jag gräset och Jonte grejade på med annat.
Idag vaknade jag före sju, verkligen hatar att vakna så tidigt.. blir illamående direkt så måste kliva upp och äta något nästan direkt. Så jag tog med fika upp i sängen och kikade på film. Sen klev jag upp skurade bron och möblerna, blev helt slut och gick in å vila, somnade och vaknade fyra timmar senare... oljade in bron och gick sedan och la mig igen och kika på film. Jonte har grejat med bilen och sedan grillat så nu ska jag gå ner och äta gott!
Igår kom Jontes farfar och Julia en stund, så mysigt! Och paket till bäbis hade Julia med sig, den lilla är redan så bortskämd ❤️
Idag fyndade jag massa saker till bäbis på köp och sälj på Facebook, visade mamma vad vi ska fara och köpa imorgon, jättefina och billiga saker! Nån timme senare kom en swich från pappa, med texten ” till bebisgrejer från morfar”.
Har så galet fina föräldrar som ständigt ställer upp och gör fina saker för mig/oss. Den lilla har redan världens finaste mormor och morfar! ❤️

  • Nära Torpshammar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg