Bajskaos


Kira väckte mig som sagt pipande vid fem natten som var, gick ut med henne direkt och senare på morgonen hitta jag att hon bajsat inne, mycket och rätt löst. Var ute länge länge igårkväll så att hon skulle bajsa men hon vägra.. så Jonte skulle ta ut henne vid halv sju innan han for på jobbet idag, i vanliga fall går hon inte ut så tidigt utan med mig nån timme senare. Vaknade vid kvart i sex imorse av att hon gick runt oroligt i allrummet utanför sovrummet, så jag klev upp och gick ut med henne direkt, tog ett bra tag innan hon gjorde något och när hon väl bajsa var det jätte löst, så massor fastnade i pälsen, så då vare bara till att duscha av henne, väl uppe så kollade jag runt om hon gjort inne igen och det hade hon, men bara en liten klick, men jätte löst.. Hon har aldrig betet sig såhär eller bajsat inne förut, inte ens behövt sagt till om att hon måste ut.
Hoppas det bara är något tillfälligt, så rädd att hon ska vara sjuk igen (bukspottkörtelsinflammation) det är inte bara väldigt otäckt och jobbigt för henne utan även farligt..

Känner att jag är nog nervös och orolig inför förlossningen osv, sover knappt på nätterna och har väldigt ont.. och nu behöva oroa sig över henne också känns väldigt jobbigt..
Men nu myser vi iaf i sängen, mitt lilla hjärta❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg