Ännu en dag

Ännu en dag sjuk, inne på en vecka nu.. min sjukdom innebär en otroligt massa symtom, en av dem är dåligt immunförsvar, jag är nästan jämt sjuk och blir jag sjuk får jag väldigt ont i kroppen. Det är fruktansvärt jobbigt, men oftast gör jag saker ändå, som om jag vore frisk, för skulle jag stanna inne så fort jag är sjuk skulle det vara 6 av 7 dagar i veckan ungefär. Det är jobbigt men jag kämpar. Det värsta är att jag inte kan träffa mina vänner som har barn så ofta, för dom vill jag absolut inte smitta. Tur dom har förståelse och vet anledningen, för om jag kunde skulle jag vara med dom väldigt mycket mer..
ständigt ont, ständigt trött, och nästan alltid sjuk börjar bli väldigt påfrestande nu. Tur i oturen att det går i skov, för nu längtar jag efter en bättre period än denna.

Igår skjutsa vi svärmor till tåget på morgonen, for och handlade och sen hem, jag sov sen nästan hela dagen. Jag har världens finaste kille som ständigt kommer och tittar till mig och pussar på mig, det måste vara väldigt tråkigt för honom de dagar jag är så. Idag är likadant, sängen- bada-soffan och här blir jag nog resten av dagen...

Bästa sällskapet ligger tätt intill mig som vanligt, älskade Kira 🐶

Min bästa vän ❤️

  • Nära Torpshammar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229