Ambulans

Jag tänker börjar med att skriva att allt gick bra.
Igår var Lilla E inte sig själv, vaken många timmar, skrek så fort jag la ner honom och då han väl somna började han andas konstigt och tungt och sedan med uppehåll. Till slut fick vi ringa ambulans och då hade jag lagt honom på bröstet mer upprätt och han andades äntligen normalt, dom undersökte honom och tyckte det såg bra ut men tyckte ändå vi skulle åka med in och träffa en barnläkare. Dom spände fast honom i värsta grejen med hundra spännen, han kunde inte röra något utom händerna, och sedan den mot mitt bröst och mig i båren. Jonte tog bilen bakom ambulansen och vi for mot sjukhuset, jag har nog aldrig gråtit så mycket och haft sån panik någonsin. Och sen samtidigt försöka vara lugn för hans skull.. väl på plats fick vi träffa barnläkaren nästan direkt för en grundlig undersökning och allt såg bra ut. Sån lättnad!
Men hellre åka in en gång för mycket än en gång för lite, något var ju fel, men det gick till sig och allt är bra, han mår bra!
Våran älskade älskade prins ❤️

Jag önskar inte ens min värsta fiende den känslan vi kände igår och det vi gick igenom. Det absolut värsta jag varit med om i hela mitt liv.

Kärleken går inte att beskriva 👶🏼💙

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Så otäckt men så skönt att allt gick bra 😘 STYRKEKRAM ♥️nouw.com/emmaakarlegrund
Emma
Emma ,
Men fy så otäckt, jag hade blivit så rädd!! www.nouw.com/emmao96
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Nya inlägg