10tusen kronor och saker

Äntligen börjar våran förkylning ge med sig!
I fredagskväll var vi bara hemma. I lördags släppte Jonte och Emil av mig så jag fick fransarna fixade medans han hämtade Sandra, sen för vi till Birsta och brände nästan 10tusen
🤦🏽‍♀️ det sved! Vi köpte bla stora höga skåp till hallen, så svårt att få på en rättvis bild.. det blev iaf galet bra! Massor av förvaring och gömde undan de extremt fula elcentralerna. Efter Birsta följde Sandra med hit och efter ett tag kom även Robin hit, hjälpte Jonte bära in alla kartonger och sen satt vi i hallen på golvet, käkade godis och kolla på när Jonte satt ihop två av skåpen, Haha! Låter inte roligt, men det var faktiskt väldigt mysigt roligt jag mysigt.
Igår satte Jonte ihop dom två sista skåpen och kapade ur bakstycket för centralerna, sen satte vi allt på plats. For en sväng på Jontes jobb och sen hem och Emils morfar kom och myste på med Emil. Under tiden passade vi på att greja lite uppe, flyttade lite möbler och satte upp tvn i sovrummet på väggen, den stod på en stor byrå förut som vi flyttade ut därifrån också, jäklar vad stort och bra det blev. På eftermiddagen kom Emils farfar och Jonte bjöd på rådjursgryta, jäklar vad gott det var! Sen gick dom ut och skulle ta in Alla traktorer i garaget, det är ju en del, eftersom han samlar på dom. Jag och Emil gick ut efter ett tag, cyklade lite och sen "hjälpte" Emil till att flytta lite traktorer. Efter det åkte vi fyrhjuling, i nästan en timme faktiskt, så mysigt! Emil älskar verkligen att åka alla fordon. Vi var ute enda till läggningsdags. Han somnade väldigt nöjd. Perfekt avslut på helgen.

Skåpen gör sig inte alls rättvis på bilden 😩 riktigt snyggt i verkligheten.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229