VECKAN HITTILLS

Måndag Ny vecka och ny energi. Vi var återigen tillbaka på gymmet 5.15. Vem kunde tro att jag skulle bli en sån?! Dagen var annars ganska seg. Anton hade träning så det var jag och ungarna hela dagen. som vanligt

Tisdag återigen gym med Bella och sedan hade jag bokat in brynfix hos mamma. Hann också sova 30 min med Valter innan Alfred kom hem igen vid 12 Vi tog fram en låda vi köpt med lite allt möjligt pyssel från rusta. Hade tänkt spara den liiiite till. Men ibland behöver man något annat för att få lite lugn och ro. Alfred blev glad och det var huvudsaken. Anita kom och hälsade på så hon fick pyssla med Alfred. Hugo, Rebecka och pappa kom sedan på em och när det närmade sig kväll åkte vi och kollade på hockey. Pappa och mamma hade grabbarna. Det blev förlust och dom var riktigt kassa så hade hellre spenderat kvällen i soffan.

Onsdag Inge gym idag men vi var ändå uppe 6.15, Valter och jag. Alfred fick vi faktiskt väcka 7.50 för att göra sig i ordning för förskolan. Anita kom hit även idag och pyssellådan åkte fram igen. Sen kom Stina efter skolan och jag åkte och fyllde på fransarna i Tierp.

Anton är på träning och grabbarna sover och Stinis är fortfarande här. Så nu ska jag lägga mig i soffan med värmekudde. Har så jävulskt ont i ryggen..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229