KALAS HELGEN

​Fredag Dagen före kalaset. Jag och Stina åkte till Valbo när Anton kom hem från jobbet. Vi köpte det sista och när vi kom hem satt vi igång. Bella kom också över och hjälpte oss. Det blåstes en hel del ballonger. Hade tänkt ut att det skulle vara en ballongvägg. Men det gick åt liiiiite mer än jag tänkt. Haha, lite över 300 ballonger.. Jag bakade Även det sista. Hamnade helt slut i sängen klockan 23.

Lördag Den stora dagen. Stress stress stress. Dukningen var ju så gott som klar kvällen innan och så även lite utav ballongväggen och girlangerna. Men köksön skulle fixas. Anton byggde en "hylla"/ställning att ha över hällen så jag även kunde använda den ytan. Blev perfekt och kommer spara den för kommande tillställningar. Bella hade Alfred så jag också kunde städa det sista. Sen var klockan liksom 14 och folket började rulla in. Mamma och pappa hade tagit temat på allvar. Eller ja, iallafall pappa. Alfred var i extas. Först över alla ballonger och hela "kalaset" men också för alla presenter!! haha. Det kom ju även en clown!! Absolut bästa överraskningen även för oss stora. När allt var slut och alla åkt hem så frågade jag Alfred om han var nöjd. Då svarade han att det var det bästa kalaset i hela världen. Då, då var det värt alla timmar utav huvudvärk över allt som skulle fixas. Allt för honom!

Söndag Vi röjde bort det kvarvarande och så även alla ballonger. Folk måste trott det var skottlossning på Östermalm. För jäklar va det pangade. Vi åkte också till Uppsala för att jag skulle kolla på en vinterjacka som fanns där på stadium. Som jag faktiskt också beställde sedan på kvällen. Då sportamore hade 30%. Nu börjar ju black week osv. BÄSTA tillfället för att shoppa det som man ändå ska köpa. På kvällen satt vi upp en ljusslinga och tog fram tomten till uthuset. Så nu fattas bara adventsgranen. Köpte ju faktiskt en sådan i veckan med. Det blev en sån som vi redan har inne. En super fin från rusta. Lite dyr dock.

Måndag Idag var jag äntligen på gymmet med Bella igen. Så energin har varit på topp idag. Granen har åkt fram och även några adventsljusstakar. Helgen är full så lär pyssla med allt i veckan. Vill ha allt klart tills på söndag då det är 1 December!?! Hur galet!

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Åh så skoj att kalaset blev så lyckat! ♡nouw.com/sarakarlssonsse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229