HOPPGUNGA

Idag fick vi gå upp när klockan ringde. Vid 9 var vi alla och hälsade på på Alfreds nya avdelning på förskolan. Han ska alltså börja på storbarnsavdelningen. Tror det kommer gå hur bra som helst trots att det är nya barn, fröknar och att han ändå varit ledig så pass länge nu över sommaren. För han har verkligen saknat förskolan. Vilket är förståeligt. Är väl inte så kul att hänga hemma med mamma och bebis brorsan. Så det kommer bli skönt att få lite rutiner igen. På måndag är det back to reality även för Anton som varit hemma länge nu.

Vid 11 tiden hade Anton tid hos läkaren för att visa upp sin leverfläck. Han kapade nämligen av halva sin i rutschkanan näst sista dagen på Cypern. Lite oturligt. Så nu ska han få en ny tid till att ta bort den helt.

På em så tog vi ner vår hoppgunga nu när Valter har åldern inne, 4 månader. Det gick mycket bättre för honom än vad det gjorde för Alfred när han va liten. Så nu får vi använda denna lite oftare så han får träna. För det var spännande förstår ni. heh

Gillar

Kommentarer

IsabellePettersson
IsabellePettersson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229