HAVREGRYNSGRÖT MED BLÅBÄR

Tisdag morgon och min nya favorit till frukosten är numera havregrynsgröt med blåbär. Hjälp va gott! Brukar försöka äta havregrynsgröt till frukost men nu när vi hade blåbär i frysen så blev ju denna måltid så mycket smaskigare. För annars är den ju ganska tråkig.

Jag har nästan precis lämnat Alfred på förskolan. Och idag märkte man att han är minst där. De va några större killar där som man såg Alfred hade ögonen på. Han liksom bara stod där varken ledsen eller glad. Så det kändes som att han va rädd och jag ville nästan vända och ta med han hem. Vet ju att det inte är någon fara och att han bara är ovan. Det är bara hans andra dag där.

Idag ska jag hämta han vid 12.15 också. För han hade somnat på vilan en liten stund igår och såklart blev det ju sent igen. Klockan var 22.10 när han äntligen sov. Hur kan ens en sån liten kropp orka det? Så det är synd för annars hade det varit skönt med 9-14. Men men, har man en liten mysis som gärna vilar när han får så får det bli så här.

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Äter också alltid havregrynsgröt till frukost fast med kanel & havremjölk 😋🌿nouw.com/emmaakarlegrund
sofienyman
sofienyman,
Åh kanel! Det och äpple körde jag ett tag också! 🤤 😍nouw.com/sofienyman
fridaj
fridaj,
Det är absolut bästa gröten!! Lite banan och kanel i det också så mår man, eller kokos! Perfekt att det går att variera 😊 nouw.com/fridaj
sofienyman
sofienyman,
Verkligen!👌🏼nouw.com/sofienyman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229