När Alfred kom hem från förskolan så mös vi först lite i soffan. Pratade om dagen och kramades. Sen kände vi att det var för fint väder för att inte gå ut. 19 grader och sol. Så vi plockade smultron och rensade grusgången på ogräs. Vilket evighetsgöra. Jag rensade ju hela i somras och den var väl fin i några veckor innan det började ploppa upp igen. Så nu var det dags. Men vi får ta lite pö om pö.

Vet inte vad jag köpt för plantor men smultrona är gigantiska och det tar sig som F A N. Hade verkligen inte behövt sätta 6 st i en pallkrage. För det väller liksom över. Plantorna var ju super små när jag satt dom i somras.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på idol. Bästa tiden på dygnet är dessa kvällar. När båda sover och man kan göra precis va fan man vill. Skulle dock behöva hinna dammsuga och städa lite innan Anton kommer hem med. Men först idol!

Gillar

Kommentarer

Emma B
Emma B,
Smultron gör nya plantor ganska fort, de sprids med rötter som ligger som nät ovan jord. Mina har tagit över nästan ett helt blomland! Går att rycka bort lite såna rötter o småplantor så kanske de ger mer smultron sen😍
sofienyman
,
Åh smart! För det är kaos!😂😂nouw.com/sofienyman
Emma B
Emma B,
Det är bra att ni har pallkragar 😄✋
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229