FREDAG

Titta den här lilla knubbisen! Igår fick vi hem nya babysetet till tripp trapp stolen. Än är det nog lite för tidigt men korta stunder går bra. Så skumt att han snart är så pass stor att han ska sitta med oss och äta. Hjälp..

Idag åkte vi till Uppsala för att köpa föris kläder bla. Vi va inställda på kläder från pop. Men jag blev lite för snål. Är det fel? Brukar ju vilja att mina barn ska ha det bästa. Men känner att det finns andra bra alternativ för hälften utav den summan. Så det blev andra skalkläder. Eventuellt att vi kanske kan köpa vinterkläder därifrån istället. För det blir ju snart dags för det med..

Sen blev det Ica Maxi och storhandling. När vi kom hem fanns det energi kvar så jag gick ut och sprang. Var ju ändå 2 veckor sedan sist. Fick ju ont i benhinnorna precis innan vi åkte till Cypern. Men idag kändes det inte alls. Så kanske inte ska springa varje dag nu så jag får ont IGEN. Men det är ju sällan man lyssnar på kroppen..

Det var skönt att springa ute i "kall luften". Man kunde ju ändå ha t-shirt på sig. Fast jag blev fryssen när jag väl kom in. Så det satt fint med varm gulaschsoppa till den sena middagen. mmmmmums.

Gillar

Kommentarer

Elin
Elin,
jag vart för snål jag med i år 😱 Köpte för första gången från kulingen till Minelle i höst. Känns exakt samma som pop i tyg osv så ska bli intressant att se hur det håller. Hittills väldigt nöjda. Fick skaljacka skalbyxa och WS för 777kr med rabat kod på babayshop. det är ju inte ens vad jackan på polarn kostar 😅 Melwin har haft kaxs i våras å dem har funkat toppen 😃
sofienyman
sofienyman,
Nej precis, kände samma.😫nouw.com/sofienyman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229