Igår SÖNDAG. Anton åkte iväg på match vid 12. Så jag och grabbarna åkte till Gustav som fyllde år och sedan vidare till ip och kolla på Hugo. Söderfors vann och vi åkte sedan hem och vilade oss lite. Innan vi drog iväg till Tierp för ännu en fotbollsmatch. Denna gång var det Stina som skulle spela med Ullfors mot Tierp. Tyvärr förlust för dom men det var kul att se henne spela med damerna.

IDAG. Vi vaknade upp och kände oss sjukare än igår. Alfred hade feber igår kväll igen.. Hostar, hostar och hostar. Han fortsätter att säga att han vill spy men det kommer inget. Antar det känns konstigt i halsen för han. Så idag blir vi bara inne, det regnar också så det är ju bara bra.

Gillar

Kommentarer

Jag åkte ju och kollade på fotboll när Anton kom hem från träningen. Det bjöds inte på nå vidare finspel. Men sällskapet var det inte något fel på. Så det blev bra ändå. När jag kom hem var grabbarna ute och tog lite luft. Alfred som varit feberfri hela dagen har ändå varit lite hängig. Blöder näsblod och säger att han vill spy. Men det kommer aldrig någon spya. Så jag vet inte vad det är för fel. Han har heller inte sovit något på dagen så han somnade tidigt och så även Valter. Så vi fick en riktig lyx middag med oxfile b.la. Just nu kollar vi på leksandsmatchen som blev framflyttad.

Till något helt annat då. Ni har väl inte missat nya iPhone? Vad tyckte ni? Jag själv satt i kö i 30 min för att förboka min iPhone 11 pro max. Mitt abonnemang gick ut i somras och jag brukar annars vara snabb med att fixa en ny direkt. Men denna gång väntade jag på den nya. Hoppas den är så bra som den verkar. Bättre än min 7 plus lär den ju iallafall vara. LÄNGTAR

  • MAT

Gillar

Kommentarer

Igår när Anton kom hem från jobbet stod vi redo för stan. Vi lämnade tillbaka lite grejer och jag köpte på mig lite skålar mm från Mio. Dom har ju handla för 600kr få 300kr rabatt. Så det var ju ganska givet att vi skulle in där. Sen handlade vi fredags och lördagsgodis till Alfred. När vi kom hem hann jag springa en sväng och Anton hann klippa en del av gräsmattan innan det blev mörkt. Vi började även kolla på dokumentären "36 dagar på gatan" på svt play. Vi betade av hela och hjälp vad man fick en annan syn på allt. Hemskt att folk ska behöva ha det sådär. En annan bra dokumentär som vi kollat på i veckan som jag också verkligen rekommenderar är "fånge hos al-Qaida". Även den hemsk att se.

När vi hade kollat klart så var klockan nästan midnatt. Så när Alfred vaknar i gråt vid 01.30 så var man lagom trött. Han hostade mycket och termometern visade 39,7!?! Han som inte alls visat några tecken på sjukdom under dagen. Så vi gav alvedon och han somnade om. Till 02.40. Då han även hostade så han spydde. Så det var ju bara att upp byta sängkläder, duscha av han osv. Men sen somnade han om fort och sov faktiskt till 7.30. Vi trodde ju det skulle bli ett uppvak varje timme minst. Men nix, han var uppe pigg som tusan och ingen feber. Så hela vår dag blev ju tråkig nu. Vi hade tänkt åka och kolla på Antons träning och sedan på Tierp - Månkarbo. Men allt blir ju inte som man tänkt med barn. Så vi myser nu när Anton är och tränar. Och när han kommer hem så åker jag och kollar på matchen själv.

Gillar

Kommentarer