Header

I veckan fick vi hem denna kepa från zalando och setet med shorts och t-shirt kom idag. Så nu är Alfred redo för THAI! 19 dagar kvar nu. Fy så fort de går.

Och tro mig det tog x-antal bilder och minuter att få till bilderna där uppe. Väldigt många såg ut så här! hah

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är inte ofta man vet vad man önskar sig. Speciellt inte nu när man är vuxen. Men detta år finns det faktiskt några saker på min lista!

▪ Robotdammsugare

2 st tallrikar från rörstrand (HÄR ) och 4 st likadana i en mindre storlek (HÄR)

▪ Rosenseriens ansiktskräm och vitaminserum (mamma, heh)Likes

Comments

Jag möttes av den största och finaste buketten jag någonsin fått imorse. Mina killar hade skrivit en fin liten lapp där det stod att present kommer senare, spännande. Mamma kom hit och klippte och slingade mitt hår på fm. Även farmor kom hit och kollade skidor och fikade. Sen har jag fått fina fransar igen med. Lyxdag. Nu lägger Anton Alfred och förhoppningsvis så hinner vi få lite kväll tillsammans.

Vår fina fina bella kom hit och lekte med Alfred och Stina medan jag gjorde fransar. Största paketet hade hon med sig också. 10 ST PEPSI MAX FLASKOR. haha. Någon som verkligen känner mig. bästaaa

Likes

Comments

Min sista dag som 23 åring är snart förbi. Vi bakade bullar efter frukosten idag igen. Sen hade jag tid för bryn hos mamma efter det. Perfekt med sportlovsvecka nu också! För då har vi Stina hemma här även på dagarna, så hon var hemma med Alfred under tiden.

Sen kom Jossi hit och mös med oss. Kolla bara!! älskade joss.

Fick även finpost idag! Det som står inuti hade jag gärna delat med mig utav, men det tror jag inte att Hugo skulle gilla. Så det håller jag för mig själv. Men han är fin han min bror! VÄLDIGT roligt kort också..

Likes

Comments

Stina har varit uppe i Luleå hos Hugo och Rebecka i helgen och kom hem igår. Så gissa om vi hade längtat efter henne när hon kom äntligen kom hit idag. Vi passade på att baka bullar till kalaset i helgen. Jag fyller på Onsdag och Anton fyller när vi är i Thailand. Så vi slår ihop kalasen och kommer att fira tillsammans nu på lördag. 50 års fest!! Men jag vet inte om bullarna håller "kalasmåttet" så vi ska förmodligen baka imorgon igen.

Imorgon ska vi träffa Jossi också som är hemma igen!! wihooo

Likes

Comments

Är vad jag och Alfred har varit idag. Vi har dock haft turen att Bella varit hemma och kommit över och gjort oss sällskap en stund mitt på dagen. Så nu väntar vi bara in att grabben ska bli trött. Igår var han uppe till 22!! Så sovtiderna har ändrats helt nu i helgen. Anton har haft match och har vi tur så kommer han hem till 20, i bästa fall.

Likes

Comments

Igår hade vi en sista ledig fredag ihop. Eftersom Anton har match nästa fredag. Som även är den sista lediga fredagen för honom. Så vi bestämde oss för att åka till Thuns och Uppsala. Vi shoppade mest på rea till Alfred. Så vi har ju "tjänat" pengar, eller hur? heh

Sen hade vi fredagsmys! De hör inte till vanligheterna då det oftast brukar vara match då. Så vi njuuuter. Idag har vi bara kollat på OS, skidor. Anton och Alfred tog pulkan till Ica medan jag kikade på Skutskär-AIK damer. Faktiskt lite impad, bättre än damhockey iallafall!! Nu väntar käk och mellomys!

Vi köpte vinterskor på polarn & pyret för halva priset till nästa vinter. Kap ju. Sen även ett par sneakers i större stolek till i sommar hittade vi på Thuns.

På stadium handlade vi för 699kr och då fick vi en overall, 3 t-shirts, överdragsbyxor och underställ. Även de till nästa vinter. Älska rea!

Sen några söta pyjamaser. Dock inte på rea, men Lindex har alltid 3 för 2. Tumme upp!

Likes

Comments

Igår höll vi oss inne hela fm trots att det var fint väder ute. Men vi var ju tvungna att kolla på OS! Guldvärt att vara föräldraledig nu när de är mycket på tvn. Så kul när det går så bra för dom också.

På em så firade vi morfar och Alfred ville inte åka hem. När vi sen väl kom hem så somnade han direkt, övertrött.

det händer mycket på bara några månader.

Likes

Comments

Hoppas ni haft en mysig alla hjärtans dag. Ta hand om varandra! kraaaam

Likes

Comments