Förra veckan firade jag och min pojkvän vår tre års dag och de firade vi genom att åka ner till Göteborg för att gå på spa. Vi bodde tre dagar på Upper house, den 5 stjärniga delen av Gothia Towers mitten torn. Som vi blev bortskämda! Vårt 40 kvm's rum var beläget på 24e våningen med utsikt mot Liseberg, fri tillgång till deras spa med tre pool'er, bastu och hamam på 20'e våning. Vi besökte spa't tre gånger och de var i princip alltid folktomt, unnade oss även lite massage och avslutade varje kväll med lite champagne eller drinkar på någon av Gothia Towers många restauranger. Och kaffet i receptionen!? Shit alltså, skulle bo där bara för deras kaffe. Tvingade min pojkvän en våning upp till loungen/receptionen för kaffe-pauser många gånger om dagen.

Nä snacka om att vi har hittat en ny favoritdestination, och då har vi ändå besökt en mängd resmål och hotell tillsammans. Vi skålade på att detta hotell får bli en tradition att återvända till. Tiden gick så fort att jag inte hann knäppa mer än två bilder, då vet man att man haft de bra!

Likes

Comments

Har ni en korthållare? Har aldrig känt ett behov av de förens senaste tiden. Just nu har jag en stor fet plånbok från Steve Madden som bara ligger hemma o dammar, samt ett sånt där plånboks-fodral till mobilen. Tycker dock de är så jävla fult så funderar på o skaffa en korthållare. Supersmidigt mee plats för körkortet, privata bankkortet och företagskortet, and that's all I use.

Scautar marknaden lite och fastnar för den från YSL, blir nog mitt nästa inköp om jag inte hittar något ännu bättre. Så skönt o köpa något man verkligen behöver.

Likes

Comments