Eftersom frågor kring varför vi är tillbaka kommer upp hela tiden bestämde vi oss för att göra ett inlägg.
Jag (M)vill börja med och säga tack till Sofie som gjorde denna resan och upplevelsen med mig. Vi har fått minnen för livet och upplevt saker ihop som ingen annan kommer kunna förstå. Tack Sofie har nu fått en vän för livet då jag och Sofie bara var bekanta förr. Vi börjar med första veckan.
Vecka 1- "vi lever livet"
Första veckan handlade om turista och njuta av London. Vi hade SVINKUL denna veckan det handlade liksom om att unna sig och lära känna staden. Vi turistade allt från att äta sushi på hydepark en varm höstdag till att gå på mayfair  i London :ppppp
Vecka 2 - "starta ett liv i London"
Denna veckan började med att vi båda fått våra jobb jag (m) på The sting en. Klädbutik i picadilly circus som sales assistant på menswear. Sofie var restaurangbiträde på maoz falafel i soho, där de gjorde sjukt goda falafel.
Denna veckan satt vi och ringde och mailade för flats varje dag ca40-60 varje dag då man knappt inte fick ngt resultat pga ex ålder. Hyresvärdar ville oftast ha hyresgäster med en "seriös ålder" om man säger så brukade stå ex "min age 22"
Så vi ringde själva ca 40-80 flats och alltid var det något problem. Men här jobbade vi samtidigt och bokade bank appointments och NI number appointments dock var det lite svårt med detta eftersom vi inte hade någon adress. Under denna veckan kände vi även av att vi inte trivdes i staden och började prata om andra alternativ så som Brighton osv. Men vi fortsatte och mådde bara sämre o sämre psykiskt och fysiskt då vi kände att vi inte passade in. Muna trivdes även inte heller med hennes Supervisor men alla andra på jobbet. Sofie trivdes på hennes jobb men hade dåliga omständigheter.
Vecka 3 "nu flyttar vi in"
Denna veckan hittade vi ett boende som vi klassade som helt okej. Vi tänkte ha de som tillfälligt. Men det tog två dagar till Sofie hittade mögel över våra rum och sprickor lite här och var. Vi bestämmer oss nu för att "flytta" men blev lite som att rymma då vi var otroligt rädda för vår hyresvärd då vi tyckte han ansågs väldigt aggressiv. Så vi bokade en cab och ett hostel som vi skulle bo på för natten. När vi är påväg ut så möts vi av hans fru som vill att vi stannar tills han kommer vi säger då att vi tvätt inte kan göra det och åker till hostelet när vi är framme så säger de att de inte finns någon bokning på sofies namn även om vi betalat bokningsavgift.
Vi bestämmer oss då när vi är hemlösa och stå där med våra väskor utan en plats för natten att vi rör oss söderut--> Brighton. Vi sätter oss alltså på ett tåg och letar hostel i vår nya stad. När vi väl kommer fram så är hostelet helt underbart vi bor även precis vid havet och går ut o njuter av Brighton. Dagen därpå måste vi ta oss till London och säga upp oss. Vi båda älskade våra kollegor så detta var väldigt svårt men eftersom vi inte trivdes i staden så skulle vi pröva Brighton på hopp om trivsel och välmående. Så vi tar bussen in till London för uppsägning och på bussen dit och hem ringer vi olika hyresvärdar men alltid var det något problem eller hörde dom helt enkelt inte av sig. Det fina hostelet vi bodde på var fullbokat så vi var tvungna för att hitta något annat och sova på för natten. Vi åkte alltså buss till Brighton på kvällen utan och veta vart vi ska sova för natten. Just nu var vi slutkörda vi båda mådde asdåligt psykiskt och var på bristningsgränsen. Vi kände då att vi försöker men om vi inte känner att det är värt detta längre åker vi hem. Vi hade kompisar som bokat biljetter in till oss men vi har erbjudit oss och betala tillbaka detta om dom inte vill åka dit nu. Vi var tvungna och sätta vår hälsa före våra vänners nöje och det tycker är självklart även om det låter sjukt själviskt.
Vill bara säga att vi är inte alls besvikna på oss själva utan gjort allt vi kan och kände att detta var inte värt mer så dåligt som vi mådde och inte trivdes.
Våra drömmar är inte krossade utan vi är så jävla nöjda av hur duktiga vi varit nu vet vi iaf hur mycket vi försökt och det är som räknas för oss.
Undra ni ngt så är det bara att fråga
Så tacksam för denna resan och upplevelsen med Sofie. Ångrar inte en sekund
Tack
Kramar
Munken och Sofie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 179 Readers

Likes

Comments

Efter en dag med shopping har vi bestämt oss för att se mer av England. Vi har bestämt oss och ta bussen norrut och ser vart vi hamnar så inatt om bara någon timme tar vi oss ut i det okända... Hahaha hoppas vi gillart
Kramar
Munken och Sofie

Likes

Comments

God morgon bästa Brighton
Här ligger jag (M) på ett snarkande hostel just nu på på en våningssäng med tre sängar.... Jag ligger längst upp och Sofie med som sover rakt över.
Gårdagen hängde vi lite på stranden trots kyla osv osv åkt in till London och sa upp oss och skötte det. Ringde hur många flats som helst utan resultat...
Men idag har vi bestämt oss för att släppa allt det för en dag och bara turista och shoppa :Pp
Väntar ngt otroligt på att Sofie ska vakna vill ut ur detta sunkiga hostelet så fort som möjligt.
Puss o kramis
Era favorit som aldrig bloggar
Munken

Här ligger Sofie så fint så

Likes

Comments

Godmorgon :)))
Precis vaknat och ska ner och äta lite English breakfast (inte ens gjort det sen vi kom????) och sen ska vi ta tag i livet (haha)

Som vanligt är jag färdig och Muna ej

Inte för att jag e proffsfotograf av något slag men detta badrummet är goals, mmmm så fint

View från rummet

  • 372 Readers

Likes

Comments

Nu lägger jag alla korten på bordet. Vi hade en asbra vecka alltså första veckan i London då vi levde livet och turistade ba som den men sen kom verkligheten och vi har verkligen inte mått bra alls och inte trivts i London som invånare utan bara turister och det funkade ju helt enkelt inte längre. Vi har mått piss den senaste veckan över livet tills vi fick våra rum som var en ren katastrof. Det positiva med den galna idén är att vi mår mycket bättre. Vi mår bättre idag och vet att allt är väldigt flummigt för det tog tid innan vi själva ens fattade vad vi höll på med. Men imon ska jag in till London och säga upp mig och Sofie kollar flats tills jag kmr tillbaka och joinar. Vi mår bra det är det som räknas är att vi är okej allihopa . Vi hörs imon puss o kramis

munken o Sofie

Likes

Comments

Under tiden vi har letat efter lägenheter så har vi skämtat om "äh vi drar till en annan stad mycket billigare där", igår när vi insåg hur mögelattackerade vi var så började vi prata om att dra oss söderut till Brighton. Så vi tänkte ta oss dit i slutet av veckan, men när vi kom till hostelet och fick veta att vår bokning ej fanns fick vi ett ryck och sitter nu tåget till Brighton redan idag. Så vi tog våra 5 resväskor och 3 handväskor och plöjde oss igenom tuben och tre byten innan vi nådde Victoria där vi satte oss på tåget. Tur det finns snälla människor som hjälper till att bära väskor upp och ner för trappor :-)<3

Imorgon börjar vi om på nytt där och kör alla procedurer igen :P vi lever frf och har en varsin säng på ett hostel inatt!!! Don't worry

  • 535 Readers

Likes

Comments

Tjo! Jag och Muna har nu bestämt oss för att skaffa en blogg så att folk enkelt kan följa oss i vårt liv här. Just nu befinner vi oss alltså för er som inte vet i London. Vi har båda haft drömmar om ett liv här osv.

Första veckan var riktigt rolig, tog vara på livet och vi båda avslutade veckan i feber och satans förkylning. Nu har verkligheten kommit ifatt oss må vi säga :-)

Vi båda har varsitt jobb, M i en klädbutik och jag på en falafelrestaurang. Vi fick ett varsitt rum i en lägenhet som vi flyttade in i söndags men nu flyttar vi ut igen pga sjukt mycket mögel, så återigen ska vi till ett hostel och detta hostelet har sjukt dåliga recensioner så ska bli roligt!! WOHO

Vi står alltså på ruta 1 igen men har lite nya planer!! Vem vet vi kanske byter destination ;)))) Detta är en sjukt lång, krånglig historia väldigt kort men så ser det ut!! Londonlife e inte speciellt glamoröst
See u later, Sofie

Såhär ser vi ej ut idag

  • 664 Readers

Likes

Comments