I torsdags gick jag av tåget på centralstationen i Göteborg och lyckan spred sig i hela kroppen. Känslan av att vara hemma och känna att man kan andas igen. Med glädjetårar vandrade jag förbi de ställen jag känner så väl och ligger mig så varmt om hjärtat.
Nu sitter jag här igen men inte med glädjetårar denna gången. Är på väg till det som kallas hemma men som aldrig känts så. Ett ställe som kväver mig och får mig att känna allt annat än lycka. 1 minut kvar till tåget avgår, 1 minut kvar att andas.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

De kommande veckorna kommer ta knäcken på mig då allt verkligen inträffar på samma gång. Kan skyllas på dålig planering från min sida. Denna veckan kommer jag fokusera mer på det sociala men efter det kommer jag gå i ide och sitta med näsan i kurslitteraturen för nu blir det tenta-madness.
Ibland tvivlar man sjukt mycket på sig själv men ska inte ge upp än. I motgångar blir man starkare, eller..?

Likes

Comments

Varför bloggar man (jag) jämt när jag inte mår bra? Idag har blivit en sån kväll då jag tagit glas efter glas och några för mycket. Har mått så jävla bra fram tills nyligen. Antagligen därför jag inte bloggat..
Ibland önskar man att man är så jävla stark så att man bara kan skrika ut sin smärta och rikta den emot den som skapat den men så fungerar inte jag, tyvärr.
Mina underbara vänner har varit allt för mig och hjälpt mig så sjukt jävla mycket. De har fått mig att skratta när jag bara velat gråta. Tack. Tack. Tack. Även min fina storasyster har funnits där. Älskar att vi bara kommer närmre och närmre varann.

Likes

Comments

När ens hjärta hör hemma på flera olika ställen känns aldrig riktigt något som hemma igen. Det är splittrat. En del är kvar i London, en där jag växte upp som barn osv. Där jag bor just nu känns långt ifrån hemma trots att jag börjat bygga mig ett liv där. Det är där mitt hjärta hör allra minst. Nu är jag på väg till ett utav de ställena där jag känner mest. Det känns som att en del utav mig är på väg hem. Gillar den känslan, vill känna den mer. ❤️


Likes

Comments

Tell me what would make you happy, like for real this time? Is it by being with people who cares about you and turns your lows to highs? Maybe it’s by surrounding yourself with quotes, which is all over Instagram. Are you really happy when you keep telling everyone how great everything is all the time? Please share your secret with me because I might need some of that happiness right now.

Likes

Comments

Jag hatar dig. Jag hatar dig. Jag hatar dig.
Jag hatar dig. Jag hatar dig. Jag hatar dig. Jag hatar dig.
Jag avskyr dig. Jag avskyr dig. Jag avskyr dig. Jag avskyr dig.
Jag avskyr dig. Jag avskyr dig. Jag avskyr dig.

Likes

Comments

Sitter på balkongen där jag grät tidigare ikväll för att jag är ensam. Nu sitter jag här och kedjeröker, cigg efter cigg.
När jag mådde som sämst ringde jag upp en gammal vän och samtalade om allt mellan himmel och jord.
Vi kom även in på han där, han som en gång var min, som jag valde att lämna.
Han har träffat någon ny. Han är med någon annan än mig.
Jag har länge hoppats på att han ska vara lycklig trots att jag krossade hans hjärta. Nu när han är med någon annan vill jag inget hellre än att han ska vara lycklig men fan ta den tanken i huvudet som säger att jag ska vara ledsen.
Han var ju min, bara min men jag var så lycklig när det väl var slut.
Nu saknar jag det, jag saknar allt. Hans armar som slöt om mig, hans fina ord och hans kyssar. Han var min i över två år.

Varför ska jag sakna det först när han är med någon annan?

Likes

Comments

Flyttat till en ny stad, bort från min familj och mina vänner. Ensam. Det är något utav de värsta som finns. Nu är det bara jag. Känns som ett stort tomrum och att något saknas.

Har börjar på högskolan och en hel del nya fina bekantskaper börjar formas men under processen är det bara jag.

Jag måste vänja mig vid att vara ensam.

Likes

Comments

Likes

Comments

Något slog mig precis. Anledningen till att jag bara spenderat min tid på jobbet och hemma är för att jag är så jävla missnöjd med mitt liv i Sverige. Sitter just nu på en spårvagn på väg till en kompis på förfest men mår sjukt dåligt och har världens sämsta känsla. Vill bara begrava mig typ
Nu var det strax över ett år sedan jag flyttade
ifrån London och f*n vad jag saknar det. Har inte vågat tänka på det tidigare, bara avfärdat tankarna. 

Vill bara bli hel och känna mig hemma någonstans..

Likes

Comments