Header

Nu er julen ved at nærme sig, og det betyder at juleønskerne skal deles med familien og tætte venner.

Jeg plejer ikke selv at have problemer med at finde ønsker til min ønskeliste, men det ved jeg at mange af mine venner har. Derfor vil jeg dele min ønskeliste med jer, så i måske kan få noget inspiration til jeres egen.


Håber dette opslag er nyttigt for nogle :))

Knus Sofie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heej og velkommen tilbage :))

Her i uge 44, har jeg valgt at tage fokus på min stil. Jeg vil selv sige at min stil er meget klassisk, og nu går jeg jo også på efterskole, så min stil bliver automatisk gjort lidt mere behageligt.

Hverdag går jeg med mine ringe fra Spinning, mine runde øreringe fra Glitter og min halskæde fra Geo Jensen med et hjerte vedhæng og et Dagmarkors vedhæng.


Jeg skriver under hvert billede hvor tøjet er fra, hvis i nu skulle være nysgerrige.

Intet af det tøj jeg fremviser er sponsoreret!


MANDAG D. 30 OKTOBERBukser: PiecesHvid t-shirt: Speciel Oure t-shirt


Sort trøje: Pieces


Sko: Nike air max 95

TIRSDAG D. 31 OKTOBERBukser: Calvin Klein


Hoodie: Nike med Oure logo


Sko: Nike air max 95

ONSDAG D. 1 NOVEMBERBukser: Pieces


T-shirt: Kenzo


Sko: Nike air max 95

TORSDAG D. 2 NOVEMBERBukser: Pieces


Trøje: Iro


Sko: Buli Bunke

FREDAG D. 3 NOVEMBERBukser: Pieces


T-shirt: Vila


Sko: Buli Bunke

LØRDAG D. 4 NOVEMBERBukser: Pieces


Trøje: Ralph Lauren


Sko: Nike Air Max 95

SØNDAG D. 5 NOVEMBERBuker: Nike pro


Hoodie: H&M


Tørklæde: Lala Berlin


Sko: Nike Air Maz 95


Tak for at have læst/set hele indlægget, håber jeg måske har inspireret nogle af jer.

Knus Sofie <3

Likes

Comments

Den 31 oktober 2017, var jeg og resten af danselinjen fra min efterskole på tur til Teater Momentum i Odense.


Vi blev hentet i nogle tur busser kl:18:30 på skolen. Vi skulle sidde i bussen i ca. 45 min før vi var fremme ved stedet.

Stedet var indrettet lidt anderledes end man havde forestillet sig. Der var en masse graffiti, gamle plakater og gamle møbler.

Forestillingen varede 50 minutter. Herefter blev vi hentet af de samme busser, og blev kørt hjem.


Forestillingen vi så hed "Rethink fuck". Den er blevet koreograferet af en verdenskendt dansk koreograf ved navn Palle Granhøj.

Forestilling viste en del af alle følelser, vi mennesker kan føle. Nogle af de ting, de gjorde, var meget grænseoverskridende. Første eksempel er, at der stod en mand helt nøgen, med en form for hvid pulver, på det meste af kroppen. Et andet eksempel er at en kvinde stod og blødte menstruations blod, ned på et hvidt stykke papir.Min vudering af forstillingen er nok, at det var nogle virkelig gode dansere/skuespillere. Selve stykke var lidt underligt, grænseoverskridende og anderledes, men jeg kunne egenlig meget godt lide det.


Håber i nyder at læse min blog.

Knus Sofie <3 <3

Likes

Comments

Jeg samler alle mine farvorit produkter indenfor nogle bestemte kategorier. Dette gør jeg i slutningen af hver måned. Tanken bag det er, jeg kunne inspirerer folk til måske at købe nogle gode produkter, som jeg synes er gode...


Det skal lige siges, at INGEN af de ting jeg skriver om, er sponsoreret.

Tøj

Min ynglings tøj del i denne måned er nok min hvide hoodie. Den er fra H&M i en herrer str. M. Jeg er rigtig glad for den, da den er enkelt og let at style, hvis det skulle lyste at gøre det. Oveni i det så er den bare behagelig og dejlig blød at have på.

Den koster omkring 180 kr i en H&M butik.Mad

Min ynglings madvarer i denne måned er Doritos sweet chili pepper. Dette er en slags nachos chips som har en kraftig smag. Jeg elsker personligt mad der smager af meget, så de her chips er lige mig. Dog er de ikke så sunde, så man burde ikke spise så mange af dem. Jeg føler næsten, at jeg er blevet lidt afhængig af dem, så det er jo ikke helt godt hehe.Beauty produkter

Min ynglings beauty produkt i denne måned er mango & papaya, bath & shower créme. Jeg bruger denne til at vaske min krop, når jeg er i bad. Den dufter godt og den skummer let. En af de ting jeg godt kan lide ved den er, at man næremst kun skal bruge en dråbe, til hele ens krop. Det vil sige, at man ikke bruger den så hurtigt op.

Den koster omkring 50 kr i en Normal butik.Musik, bog og/eller film

Min ynglings film i denne måned er IT. Jeg var inde og se den i biffen, sammen med to af mine venner. Vi havde medbragt dyner og hovedpuder, og så købte vi sodavand og popcorn derhenne. Filmen var ret uhyggelig, men selve oplevelsen var fantastisk at huske tilbage på bagefter.

Filmen handler om en ond klovn, som leger med små børn. Kendetegnet ved klovnen er en rød ballon, så det er kind of lidt en børnelogger klovn. Normalt ville jeg i hvertfaldet forbinde balloner og børn.App

Min ynglings app i denne måned er Lifesum. Dette er en app hvor man kan holde styr på hvor mange kalorier man spiser om dagen. Lige når man har downloadet den så skal man indtaste nogle informationer, så appen kan regne ud hvor mange kalorier, man cirka skal spise om dagen. Der er fire under emner, hvor man skal taste ting ind: Morgenmad, frokost, aftensmad og snack.

Man kan skanne stregkoden på de ting man drikker eller spiser, og så skrive hvor mange gram eller liter man tager af det enkelte. Og så kan appen regne ud hvor mange kalorier det svarer til.

Man kan også taste motion ind på appen. Så hvis man har været ude og svømme, ude og løbe eller måske bare har været ude og gå en lang tur, kan man taste det ind og så beregner den hvor kalorier man cirka har brændt.


Jeg har selv det gratise version af appen og det er fint nok for mig. Jeg kan virkelig anbefale denne app, hvis du er interesseret i at få styr på dine kalorier.Drik

Min ynglings drik i denne måned er Chai Latte med karamel fra Fredsted. Det er noget pulver, som man opløser i kogende vand, lidt ligesom man gør med te. Jeg kan rigtig godt lide denne drik, da den smager som en drøm. Det er også rigtig dejligt med noget varmt at drikke, nu hvor det er begyndt at blive koldt udenfor.

En pakke indeholder cirka 8 pulver ting og koster omkring 25 kr i et supermarket.Taak fordi du læser med på min blog, det er jeg tanknemlig over. Håber du har fået lysten til at læse med fremover.

Regner med at lave flere af denne slags måneds favoritter.

Knus Sofie <3 <3

Likes

Comments

Her i går d. 28 oktober 2017 var der halloween aften på min efterskole.

Da klokken var omkring kl. 14:00 gik mig og en fra mit hus, op i cafeen og skar et græskar ud til vores hus. Det kom til at se så ledes ud:


Det næste startede så kl.19:30, hvor alle dem der havde lyst, kunne gå op i en stor sal og se gyser film på stor skærm. Hvilket jeg besluttede mig for at gøre.

Den første gyserfilm der blev vist, var nattens dæmoner. Jeg sad ved siden af min ene roomie og hver gang der skulle til at ske noget uhyggeligt, klemte vi hinandens hænder.

Jeg nåede at se filmen færdig + jeg nåede at få en lille pause. Så skulle jeg til at ud på gyserløb.....


Gyserløbet var nok noget af det mest skærmmende jeg har oplevet i mit liv! Vi blev næsten overfaldet af en skelet dame og en død klovn med en tændt motorsav, løb efter os. Jeg var ved at give op et par gange, men så tænkte jeg på, hvor fedt det ville være, at kunne huske tilbage på bagefter.
Det skal lige siges, at min efterskole havde hyrret rigtige skuespillere, til at skræmme os rundt på ruten, Oveni det havde de også hyrret en makeup artist, der havde lavet skuespillernes makeup. Så det meste af det så ret realistisk ud

Efter jeg havde været på gyserløbet sad jeg og så nattens dæmoner 2. Så jeg blev rigtig skræmt af vid og sans den aften ://


Jeg håber i vil følge med i min blog.

Kram Sofie <3


Likes

Comments

Instagram @sofie_matz