Header

Så er det blevet tid til 2. opdatering af mit shoppestop, som jeg stadig har formået at holde uden at blive alt for fristet. Faktisk skulle jeg have skrevet dette indlæg i går, men der kom lige et fødselsdagsindlæg i vejen, og så ville jeg helst bruge mindst mulige timer foran computeren i går ;-) I ugens løb har jeg modtaget et par gaver, og det har bestemt hjulpet på shoppetrangen, men i virkeligheden burde jeg jo faktisk vente med at pakke dem ud, til mit shoppestop er slut. Well, I didn't. Jeg havde fødselsdag i går, og i morgen holder jeg fødselsdag, hvor jeg jo kunne være heldig at få lidt gaver også, som kunne stille min trang til at shoppe ;-) Jeg har stadig kontanter til kaffe, hvilket glæder mig ret meget. Kan I have en dejlig weekend!

LÆS OM MIT SHOPPESTOP HER:
SHOP STOP #week1

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Reklamelinks er markeret med *

Blouse Y.A.S* / Watch LARSSON & JENNINGS*

I kan mon næsten regne ud udfra titlen på indlægget, at jeg har fødselsdag i dag ;-) Jeps, det er korrekt. Jeg har ikke gjort noget som helst ud af dagen i år, men jeg har fejret den lige præcis, som jeg aller helst ville; med denne lille fyr og sin skønne far <3 Jeg har gået en lang tur med barnevognen, og fundet en ny serie på Netflix, som jeg allerede har set det meste af, mens Magnus tog sig en lang middagslur. Så ikke noget fancy over den fødselsdag, overhovedet, bare ren hygge og afslapning med mine to yndlingsmennesker.

Likes

Comments

Coat VERO MODA* / Jeans GINA TRICOT* / Sunglasses MARC JACOBS* / Scarf LOUIS VUITTON / Bag GUCCI* / Boots FLATTERED*

Hej piger. Jeg har ikke haft en eneste ting på programmet i dag, og det har virkelig været rart. Jeg kan tydeligt mærke på Magnus, hvordan hans humør ændre sig, hvis vi har alt for mange ting på programmet. I dag har han været så glad hele dagen, se bare over på min Instastory, og den eneste ting vi har haft på programmet var en gåtur med barnevognen, så han kunne få sin formiddagslur ude i den friske luft. Vi gik langs fjorden og så ikke bare én, men hele tre sæler i dag (det kan I altså også se over på Instastory).

Jeg har fået ryddet op i lejligheden i dag, for på lørdag holder jeg fødselsdag for hele familien. Lige nu sidder jeg og ser Harry Potter på TV2, mens jeg drikker en latte og spiser resterne af en kage, min mor havde med i søndags. Ved siden af mig ligger både Magnus og Axel og tager en middagslur. Det er simpelthen så hyggeligt!

Likes

Comments

Reklamelinks er markeret med *

Hej piger. Man må sørme sige, at jeg er gået all in på Valentines Day tema her på bloggen, var? Og så til trods for at jeg egentlig aldrig rigtig har gået op i det, haha. Jeg har både købt røde roser til hjemmet*, jeg har skrevet lidt om den perfekte Valentines menu*, hvor jeg faktisk også forkæler jer med muligheden for at vinde et gavekort til Just Eat (find det her), og nu har jeg fundet alle mine materielle Valentines favoritter hos Shopbop. Lige fra det aller inderste, det lækreste lingeri, til hverdagsoutfittet med tilhørende accessories og nattøjet. Hvis det stod til mig selv, var jeg gerne iført dette printede sæt* hele dagen, og så med det her sæt* inden under, men desværre er vi faktisk slet ikke hjemme på dagen, da vi skal til Hånd om Barnet, så jeg burde nok være iført noget lidt mere anstændigt, hvorfor denne t-shirt* ville være et mere passende bud.

Sponsoreret af Shopbop

Likes

Comments

SUSHI BY LIFLI SUSHI

God formiddag. Jeg håber, at I har haft en rigtig dejlig weekend. Min weekend har været produktiv; jeg har fået skudt tilpas mange billeder, jeg har gået en masse kilometer med barnevognen, vi har været ude at besøge mine svigerforældre, vi har haft min mor, søster & hendes kæreste på besøg til morgenmad i dag, og så har jeg også haft mulighed for at slappe en masse af. Det er lige sådan, jeg aller helst vil holde min weekend. I ro og mag med de mennesker, jeg aller bedst kan lide. I går tog vi forskud på Valentines Day, da vi købte røde roser til hjemmet og spiste sushi til frokost, mens Magnus sov videre i barnevognen.

Jeg har som sådan aldrig gået vildt meget op i Valentines Day, nok mest af alt fordi jeg har fødselsdag dagen efter. Og hvor cliche det end lyder, vil jeg hellere forkæles og overraskes på dage, som ikke nødvendigvis ligger op til det, hvor jeg ikke forventer det. I år har vi heller ikke planer om at fejre dagen, vi skal nemlig til Hånd om Barnet i Aalborg, som denne gang handler om familiedynamik, hvad end det så er. Men hvis I går op i Valentines Day, eller af anden årsager bare har lyst til at forkæle en, I holder af, har I muligheden nu, da jeg udlodder et gavekort til Just Eat over på min Instagram profil. Deltag i konkurrencen lige her!

Må I have en fremragende søndag!

Sponsoreret af Just Eat

Likes

Comments

Turtleneck THE FIFTH LABEL* / Vinyl pants NELLY* / Hat BRIXTON* / Bag GUCCI* / Boots BILLI BI

Hej piger. Jeg har her til morgen været ude at skyde billeder med Sheila, men inden smuttede jeg lige inden om blomsterhandleren efter et bundt roser, for vi får nemlig gæster til morgenmad i morgen. Efter Sheila og jeg havde frosset vores fingre ad, smuttede jeg hjem igen, og så var det lige tid til at give Magnus mad, inden Axel, Magnus og jeg så tog et smut ind til byen. Vi gik egentlig derind for at få en kaffe, men endte i stedet med at købe sushi med hjem til frokost, mums. Jeg var iført mine nye vinyl pants, som jeg er ved at blive mere og mere glad for. Må I have en helt fantastisk lørdag! 

Og husk lige at følg med over på Instagram, der kommer en ret lækker konkurrence op lige om lidt ;-)

#nouw30daychallenge

Likes

Comments