Tänkte visa er lite nytt som jag har införskaffat den senaste månaden, dock är inte detta allt men kommer lägga ut flera inlägg med saker som jag har införskaffat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HOLY CRAP vad jag är dålig på att blogga inte ens roligt, måste ta mig i kragen och bli bättre lovar er kommer upp en massa nytt imorgon som jag har shoppat haha. tänkte bara slänga in en liten video som jag och michelle gjorde en remake på, i somras gjorde vi ju en success video som samir och viktor såg så här kommer en till. Hope you like it


Likes

Comments

Ibland när allt bara känns jättejobbigt, så behöver man stanna upp. Bara stanna till ett tag, inte göra det man egentligen ”måste”. Skit i det. Tänk efter vad Du behöver för att må bra. Du kanske bara behöver ta det lugnt en kväll, köpa en god choklad och kolla en bra film. Eller ta en lång dusch? Eller köpa den där tröjan fastän du kanske borde spara pengarna? Alltså, då är det bara att köra! Skit i ångesten, den kan du ta en annan dag. För så tänker jag iallafall, att varje dag kan vara den sista. Jag lever för varje dag. Det älskar jag, även fast man kanske kan ångra vissa saker då och då. Men det spelar ingen roll, för man mår ju bra iallafall. Det är det som är viktigt i slutändan ändå!

Det var 2 år sen, efter det hade hänt en sak.. En månad efter händelsen var det nyårsafton. Jag la ett löfte till mig själv som jag önskade så starkt att jag kunde hålla, att det tog över mig. Det kanske var stjärnfall just då? För min önskan blev verkligen sann, och jag följer löftet än idag. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men mitt löfte var iallafall att jag ”Alltid ska göra så som jag själv känner” så fort någon gör mig besviken så självklart blir jag lite ledsen först. Men sen. Oj, då jävlar är den personen faktiskt inte mer än luft för mig. Men mitt löfte handlade inte bara om personer, det handlade mycket om mig själv. Att jag aldrig ska tillåta mig att må sådär dåligt igen, för det var hälften mitt fel! Fan, det gör så ont att säga så.

Likes

Comments


Långt jobb pass är över och jag sitter just nu i min säng med musik i öronen och ska strax börja små packa lite då jag ska bo borta en vecka med michelle vi ska nämligen passa ett hus plus en katt är så tagg. fatta ett helt hus ensamma? Annars händer det så mycket i mitt liv just nu så vet faktiskt inte vart jag ska börja så tänkte köra ett inlägg imorgon kommer förmodligen bli ganska långt men hoppas ni gillar det.

Ska fortsätta att lyssna på musik nu och även att jobba med min design på bloggen jag försöker lösa detta med rubriken så man ser den vet inte vad som har hänt faktiskt haha. Puss

Likes

Comments

Lovade er en massa inlägg idag men har verkligen inte varit hemma förens nu haha. Började ed tanläkaren som jag är sjukt rädd för sen mötte jag upp min andra halva och vi har snackat en massa och ätit sen planerat så sjukt mycket.. sen igår fuckade även min blogg men hoppas den är i sin ordning nu haha.

Håller i alla fall på att föra över bilder till datorn så snart får ni massa nytt och allt. Hoppas ni får en bra fredags kväll puss

Likes

Comments


Jag har inte glömt er men har hållit på hela kvällen med att försöka få lite ordning på min design och även på att göra en ny header som jag hoppas blir klar snart haha.. Men kommer försöka skriva så mycket som jag hinner tills den är klar ni får även gärna följa mig på twitter där jag är som mest aktiv nu. sofielundbergs heter jag där om ni vill följa haha.

Min torsdags kväll kommer spenderas här med datorn i knät och musik ska även kolla på Big Brother som jag insåg har börjat.. typical me men tänkte bara uppdatera er lite Puss

Likes

Comments

Oh herregud vad länge sen det var jag bloggade. Ska försöka ta tag i kragen och blogga igen har så mycket att skriva till er så vet inte ens vart jag ska börja... Haha tänkte börja blogga imorgon så detta får bli ett litet kort och tråkigt inlägg men håller på att föra över bilder till datorn osv. hoppas ni mår bra i alla fall puss

Likes

Comments

Efter mycket strul fick jag äntligen in en video från i söndags haha. den är inte så lång och håller på att fixa en annan också men jag hoppas ni gillar den. skriv gärna i kommentars fältet vad ni tycker puss

Likes

Comments


Vad är egentligen en bästa vän? En vän som faktiskt finns där i alla lägen och ställer upp för varandra? Någon som faktiskt bryr sig. En person som vi inte bara kallar för ”vän” för att den personen bara är ytlig. Jag har alltid haft lätt att lära känna nytt folk och nya personer som kommer in i mitt liv. Det är nog bland det bästa jag vet! Att våga vara öppen och sitta med sin bästa vän i flera timmar och prata om allt mellan himmel och jord.

En vän man får dela glädje med. Skratta så man får ont i magen och så tårarna rinner. Ägna hela kvällen åt att sitta framför spegeln och fixa sig, springa runt i klänningar och alldeles för höga klackar så det gör ont i fötterna. Vara ute sena kvällar med härliga människor full med skratt i sin omgivning. En vän att dricka redbull och äta choklad och samtidigt titta på sin favorit serie tillsammans. Spontan shoppa, boka en resa bara för att man har tråkigt och skratta åt fula klipp och bilder.

Och jag har hittat just denna vännen som jag aldrig trodde skulle hända. vi gör alla dessa saker tillsammans och så mycket mer. vi är perfect match vi är näst intill samma person bara att hon är blond jag är brunett haha. även om jag aldrig har testat bannanpizza och även fast jag sover så långt ifrån jag kan så har jag hittat min bästa vän som jag kan skratta tills tårarna sprutar, som jag kan prata om mina problem med och som jag kan ha det här YOLO livet med haha. och du är så jävla bäst Michelle jag älskar dig så mycket.

Likes

Comments