Det har gått ett tag sedan jag bloggade men det har varit väldigt mycket med Nationella prov i skolan som har tagit upp min fritid but now I'm back. Har fortfarande prov kvar men ska försöka plugga så mycket som möjligt i skolan. Bjuder i alla fall på lite bilder ifrån London som jag var i för ungefär 3 veckor sedan, jag hade det jättebra och shoppa mycket och bara myste. Det som var målet med resan. Kan verkligen säga att London är min favoritstad, man känner sig verklige hemma. Nu ska jag fortsätta plugga och sedan gå och lägga mig, har so nationella i historia imorgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

½ klyftad rödlök
150 g grön sparris, i bitar
100 g klyftade champinjoner
½ msk olivolja
½ skivad papaya
2 msk hackad dill
1 limefrukt
salt och peppar
50 g mâchesallad
200 g skinn- och benfri varmrökt lax
1 dl skalade räkor, 60 g

Gör så här
1. Fräs lök, sparris och svamp i olja.
2. Vänd ner papaya och dill och droppa över saften från halva limen. Salta och peppra.
3. Lägg upp på en bädd av mâchebuketter och toppa med lax och räkor. Servera resten av limen vid sidan av.

Likes

Comments

Är så taggad för att åka till London om 2 veckor. Kommer bli mycket shopping men också mycket sevärdheter som tex Madame Tussauds, Big Ben mm. Är femte gången jag reser till London så har redan sett det mesta när det gäller sevärdheter men shopping blir det aldrig för mycket av. Ska i alla fall bli jättekul att få komma tillbaks till min favoritstad och bara mysa under påsklovet.

Likes

Comments

Kan ju bara säga att jag älskar vädret som det är just nu. Idag har det varit ca 20 grader och har nog aldrig haft en bättre måndag haha.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har gått och blivit kär i boyfriend jeans de senaste 2 månaderna, så tror jag måste klicka hem ett par av dessa ovanför inom någon vecka. Jag har aldrig riktigt gillat boyfriend jeans men efter att jag har sätt dessa ovanför så har det fått mig att ändra mig. Vet inte riktigt varför jag inte har gillat det men de har nog mest varit att det inte har kännas som min stil, men men nu ska jag klicka hem ett par av dessa.

Likes

Comments