Jeg valgte at bruge det meste af min vinterferie i Belgien med Komeraneza. Turen stod primært på dans og shopping. Vi skulle tage timer på Ndg Dance School, som er en lille danseskolen i Charleroi. Her mødte vi en masse dansere fra Belgien, som skulle være med til at tage nogle af de timer, som vi også skulle tage. De var rigtig dygtige og super søde, men det var ret svært at snakke med dem, da de ikke kunne et ord på engelsk, men alligevel var det tydeligt, at der var en connection ved hjælp af dansen og glæden, som vi allesammen delte. En anden del af turen handlede om at vi skulle skyde en video med choreo af Julie Marie. I denne video blev vi opdelt i tre grupper hvori tre fra Belgien var med og her skulle hver gruppe danse noget. Og i slutningen af dansen, så skulle alle danse det samme. Det var fedt og meget inspirerende, at lære fra de belgiske og italienske lærer. Denne tur har udviklet mig som danser, men samtidig har den også givet mig nye venskaber i et andet land, som jeg ville benytte mig af senere hen. Og jeg ved, at dette spiller en stor rolle som danser, da det er vigtigt at have et stort netværk rundt omkring i hele verden.


Hvis du vil se mere til min tur, så smut ind på min insta: sofie.adancerslife

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments


Det er lørdag og det er = weekend. I aften står den på det danske melodi grand prix og det har altid været en tradition at se dette i min familie. Vi skal spise lækker mad og bare hygge inden turen i morgen går til Belgien. Der er som altid ti gode bud på en vinder sang, men der er ingen tvivl om hvem der er min favorit til dette års melodi grand prix. Min favorit er helt sikkert sang nummer 6 UNFOUND med Lasse Meling. Jeg mødte Lasse første gang på settet, da jeg skulle danse i hans musikvideo “Follow”. Og du overraskede mig Big time, da du begyndte, at synge foran os. Din sangstemme er virkelig noget specielt og jeg er helt sikker på, at dette kun er starten på din rejse. Jeg vidste fra første gang du sang din sang “Follow” at du ville blive en stor stjerne og det kan man kun sige ja til er sket. Jeg ønsker dig alt det bedste i aften, når du skal spille din sang foran alle danskerne og jeg ved, at det kommer til at gå godt. Hjemme hos os er det sikkert, at der ryger 10 stemmer afsted til dig fra os allesammen.

Så husk at se melodi grand prix i aften og STEM SANG 6 til 1212 💫 For Lasse er en stjerne, han arbejder hårdt og fortjener dette!


Likes

Comments


I går stod dagen på konkurrence med mine tre søde elever fra StarDanceStudio. De skulle til danmarkscup i ravnsborghallen og konkurrerer i hip hop imod en masse andre danseglade børn og unge. Jeg blev samlet op af min elev Pernille og hendes mor og så gik turen ellers til Køge. Min mindste elev Siri skulle konkurrerer i solo i rækken børn 2 begynder. Hun dansede første runde godt og kom i en A rækken. Hun endte i finalen og dansede en super god finale og fik en 6. Plads. Derefter var de mine to duo piger, som skulle i action og det var deres anden gang de dansede sammen. De skulle stille op i junior 1 rekruttering. De dansede godt og kom i en A række, men de havnede desværre ikke i finalen trods en rigtig god præstation. Efter et par timer, så skulle pigerne danse solo og her danser de imod hinanden, så her var der endnu større konkurrence. Begge piger klarede det godt og endte i en D og en C række. Desværre kom Laura ikke i finalen, men Pernille fik danset finale og endte på en 5 plads. Alt i alt var det en sjov og lærerig dag, som stod på dans fra 13 til 19. Jeg er en stolt danselærer og jeg elsker, at se mine elever vise deres danseglæde frem <3333

Likes

Comments

Mit navn er Sofie Frølich Poulsen. Jeg er 20 år gammel og jeg bor i Bagsværd. Jeg elsker tøj, sneakers, mad og dans og dette er grunden til, at jeg har startet en blog.

Jeg vil fortælle jer lidt om hvad jeg laver til dagligt. Jeg er ved, at tage en et årig danseuddannelse på Nørrebro, som hedder hotstepper Dance Education. Det vil sige, at jeg danser hver dag fra 9-15. På uddannelsen har vi en masse forskellige stilarter, såsom hip hop, jazz, popping, break, dancehall og mange andre. Udover dette så er jeg danselærer og jeg underviser på to forskellige danseskoler. Danseskolerne Elstudio og StarDanceStudio. Jeg underviser primært børn helt ned til 3 års alderen, men jeg har erfaring med, at undervise folk i nærmest alle aldre. Jeg har selv danset i 17 år og det meste af mit liv har jeg danset på danseskolen AL-Dans og senere hen Danseplaneten og VM dans. For tiden danser jeg mest på Hotstepper, Marvin Spahi danseskole, Fredie Pedersen danseskole og så tager jeg workshops på mange forskellige danseskoler både i Kbh, men også på Fyn og i Jylland. Jeg har vundet rigtig mange titler gennem min dansekarriere både i solo, duo og formation og noget af det største jeg har vundet er VM. Min største drøm er, at kunne leve af at danse, da det er her min passion er.

På bloggen vil i blandt andet kunne læse indlæg om dans, mode, kulinariske oplevelser og meget andet.

Jeg har altid tænkt på, at starte en blog og nu har jeg taget chancen. Jeg håber meget at i vil følge med på min blog, som vil omhandle mange forskellige ting.

I kan se meget mere til mig på min Instagram account: sofie.adancerslife

Likes

Comments