Vixen Blog Awards

På onsdag var det selveste finalen i Vixen Blog Awards, som dere sikkert har fått med dere så var jeg en av finalistene - takket være dere supre lesere som stemte meg til finalen! Rett etter skolen dro Agnes, blogger og vixenfinalist, og jeg rett til salongen Karlsson Barlindhaug for å få fikset håret og sminke oss før den store finalefesten. Vi var selvsagt utrolig spente, så det er veldig betryggende å ha Isabelle og Marianne til å fikse håret når en har nerver i høyspenn. Dagen før hadde jeg vært i salongen og fått farget håret av Marianne som er lærling i salongen. Hun var kjempeflink og veldig hyggelig, lett å snakke med!

Jeg fikk også satt på helt nye hairextensions, denne gangen i ombré i fargen brunløysebrunblond. Synes selv det ble sykt fint, og jeg elsker det lange håret!

Agnes har langt hår og dette skulle blir krøllet. Marianne fikser nydelige krøller med rettetangen! Håret er så og si ferdig, nå gjenstår sminken!
Haha, litt morro må man ha det før ferden går til Edderkoppen teater og finalen i Vixen Blog Awards!

// bildene er lånt fra Wa2wo

Hadde det utrolig gøy på festen og jeg unner alle de som vant seieren sin! Det var så spennende å sitte der å vente, trodde jeg skulle besvime. Vi fikk også en gedigen goodiebag, som alltid er kjempegøy å få! Er veldig stolt og glad over å komme til finalen, og som jeg ikke kan få sagt mange nok ganger - det er takket være DERE bloggleserne mine, tusen takk :-)


#styling #karlssonbarlindhaug #tapeextensions #vixenblogawards #finalister

  • Skrevet i : Blog

Liker