Turist i egen by!

Blog

Hei fine! I likhet med i dag var det helt nydelig vær i Oslo i går, så jeg og mamma utnyttet det med en liten tur til byen. Vi gikk langs Karl Johan og fikk tatt litt bilder, før vi dro til Østbanehallen og spiste nydelig mat. Jeg elsker små retter og da ble det, det! Det er utrolig deilig å spasere i byen når været er så fint, og det er så mye man kan gjøre i Oslo også!

Fine Mamsen <3

Mamma er en av de mest fantastiske menneskene jeg vet om, og jeg føler meg så heldig som kan dra til byen med mamma for en lunsj og ha det gode forholdet til henne. Vi trives utrolig godt i hverandres selvskap og er helt like! Tiden flyr unna når vi er sammen og hadde jeg ikke hatt mamma i livet mitt, vet jeg faktisk ikke hvor jeg hadde vært.. Jeg hadde ikke kommet så langt og stått på hardt om det ikke var for henne, det er sikkert og visst!

Oslo er en utrolig vakker by og det må jeg ikke glemme. Det er så mange fine steder man kan besøke, og jeg er veldig heldig som er født og oppvokst her! Hadde det utrolig gøy som turist i egen by altså :-)

Hvordan var gårsdagen din?

Liker