Svar på temarunde: dans

Questions & Answers

Danser dere mest til reagge musikk? Ja for det meste! Det er selvfølgelig ikke bare sånn musikk vi danser til, ofte er det remix av pop sanger som feks Rihanna sine!


Lærer dere å shake? (sånn bootyshake med rumpen), og hva fokuserer dere mest på? Jeg og Ingrid skal lære oss dette selv, så vi velger selv hva vi velger å fokusere på. Mest mage, armer og bein, men selvfølgelig rumpe også! Så er vell oss selv som lærer det haha:)

Har du en video av deg som danser? Har filmet en, men den legger jeg ikke ut før jeg blir flinkere! Håper jeg blir myeee flinkere enn hva jeg er nå - slik at jeg kan se forbedringene! Da kan jeg sikkert legge ut en video :-)

Hva er målet ditt med dansing? Målet er rett og slett å bli flinkere, det ser helt sykt gøy ut når man er skikkelig flink! Dansing har jeg elsket hele livet mitt, har bare aldri lært det skikkelig godt. De fleste jentene drev med barbie da de var små, jeg drev med dansing! Så ja, bli flink til å danse er det målet mitt :-) Hadde vært gøy å konkurrere mot andre dansere, men det får vi utsette en stund til haha!

Hva liker du best innenfor dans? Det er mye, men mest av alt så er det at når jeg setter på musikk og starter å danse, glemmer jeg absolutt alt det negative og går i 'min egen verden' om dere skjønner? Alt stress blir borte og det er drit gøy å drive med dans!

Hvor mange timer danser du? 4 timer hver dag eller mer om jeg får tid!

Har ikke så stor rumpe, kan jeg drive med dancehall da? Ja selvfølgelig! Rumpa blir uansett større av trening, haha :-)

Har du drevet med dans før eller nettopp starta, og hva slags dans danser du nå? Drev mye med dansing da jeg var mindre, freestyle discojazz i et par år, men sluttet en periode. Har startet opp nå med dancehall!

Har du battlet før? Haha, nei det har jeg ikke!

Det kom flest spørsmål inn på mail, så svarte dere som spurte der isteden for. Kjører i gang temarunde2 nå snart, bare å si ifra om det er et tema dere har masse spørsmål om!

Liker