Svar på temarunde: alkohol

Questions & Answers

Hvordan klarer du å ikke drikke? Det smaker så godt
For å være helt ærlig, synes jeg det meste av alkohol smaker DRITT. Sprit, smirnoff, øl, vin, alt det der. Hvis jeg hadde likt smaken på alkohol så hadde det vært en annen sak.

Hva drikker du når du er på fest da?
Da drikker jeg noe jeg synes smaker godt, som for eksempel Cola

Har du betalt for egen alkohol før?
Nei, det hadde jeg aldri giddet.

Hva er den eeeegentlige grunnen til at du ikke vil drikke alkohol? Er det det at du føler du har det gøy uten, eller er du redd for å miste kontrollen?
Det er mange som tror jeg er full når jeg ikke har drukket engang, rett og slett fordi jeg nesten alltid har det morsomt! Trenger virkelig ikke drikke for å komme i godt humør. Har det minst like gøy som de som drikker, OG jeg husker kvelden etterpå! Blir du sett på som teit eller barnslig fordi du ikke drikker? Drikker Ingrid og de andre vennene dine på fest?
Nei! Noen steder er det sånn at man blir en taper om man ikke drikker, heldigviis er det ikke sånn i min vennekrets. Etter jeg sa at jeg ikke drakk, har jeg fått utrolig mye respekt! Folk har ringt meg og fortalt at jeg motiverer dem til å slutte, og at det er kjempebra at jeg holder meg unna. Så nei, blir ikke sett på som hverken teit eller barnslig :-) Noen av vennene mine drikker litt, men de fleste er avholds! Hvordan holder du deg unna/er det vanskelig å si nei?
Det frister aldri, så er ikke så vanskelig nei. Har lovet meg selv og andre å holde meg unna slikt, så det går ganske greit egentlig! Har opplevd at flere bekjente har blitt så drita at de gjør skikkelig dumme ting, som å være utro mot kjæresten osv. Det vil jeg ikke risikere! Har du noen gang blitt drita?Nei Hvorfor drikker du ikke? Liksom hva er grunnen ?Har egentlig ikke en veldig god grunn... Synes ikke det smaker spesielt godt, ville helt klart valgt 10 cola flasker enn 10 sprit. De som ikke drikker burde få mye respekt og jeg vil være en av de!
Føler du at du blir mindre sosial fordi du ikke drikker? Blir du bedt på fester selvom du holder deg unna alkohol, eller blir du bare da sett på som en festbremser?
Blir bedt på de fleste festene fordet, ja :-) Nei, har det kjempe gøy med andre selv om flere drikker! Er ikke sånn at jeg blir kjedelig og sur akkuratt, haha. Er ikke så mange jeg fester med som drikker en gang, så da går det veldig fint! Hva sier folk til at du ikke drikker? Synes de liksom du er feig eller?
Faktisk ikke! I begynnelsen var jeg litt ''redd'' for hvordan folk ville ta det, men har fått utrolig mye respekt som jeg nevnte lenger opp. Folk reagerer som oftest med ''åå så bra! skulle ønske jeg også kunne holdt meg unna, alle pengene mine går til det'' eller noe, også er det fler som ringer meg for å spørre om råd til å slutte fordi jeg motiverer dem til å være avholds. Det er veldig gøy! Hva synes du om ungdommer som starter å drikke tidlig i 13 -14 års alderen?
Vil ikke si så mye om det der, det er vel opp til hver enkelt. Men jeg synes man skal vente med alt sånt til man er blitt eldre, det er virkelig ingenting å stresse med! Hva sier du når folk spør deg om du vil ha drikke?
Da sier jeg bare nei takk, haha! Har du en avtale med foreldrene dine, med for eksempel førekort?Nei, ikke når det gjelder alkohol, men røyk. Kommer du til å drikke senere?
Det vet jeg ikke. Eneste jeg vet at nå er jeg avholds :-) Er forsatt bare 16 år, er ingenting å stresse med. Kan ikke si at jeg aldri kommer til å drikke, men drikker ikke nå.
Kjempe gode paraplydrinker fra "Sweet Sixteen" festen jeg og en venninne hadde - servert uten alkoholHvis det er noe jeg har vært uklar på så er det bare å spørre :-) Håper dere fikk svar på det dere ville! Forresten! Her om dagen skrev jeg et innlegg på et av Norges største Justin Bieber blogger, om min opplevelse på MSG! Ta en titt på innlegget her!<

Liker