SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN #1

Blog

Hvilke hotel bodde dere på i London? Var det dyrt, rent og fint? Hotellet vi bodde på heter Melia White House og det ligger veldig sentralt! Rett ved subwayen og gå avstand til Oxford Street. Bra pris, hotellet er utrolig rent og fint! Har bodd på det tre ganger nå, så det anbefales

Lenge til du skal legge ut noen av historiene? Har ikke fått tid til å lese igjennom alle, men det kommer! Har ikke glemt det, ting tar bare litt tid, hehe :-) Ble veldig rørt da jeg så hvor mange som hadde valgt å åpne seg for meg, dele historier og ting de har opplevd. Fikk både en god og dårlig følelse. Den gode pågrunn av at det betyr mye for meg at dere er så åpne, og den dårlige pågrunn av mye av det jeg leste var trist og fælt.

Hva gjør du for å få så lange negler? Hvis du bruker falske negler, hvilket type? Jeg er veldig heldig med neglene mine, de brekker aldri og er veldig sterke! Får ofte spørsmål om hvor jeg har kjøpt neglene mine, og mange har fått sjokk når jeg har sagt at det er mine. Haha! Går alltid med neglakk, og det skal visst gjøre at de ikke knekker så lett!

Ville du vært i London i noen dager til eller var 3 dager nok for å kunne oppleve/shoppe i London? London var fantastisk, så kunne absolutt vært der lenger. Koste meg kjempe mye med kjæresten og mamma, og da vi skulle reise hjem ville jeg absolutt ikke dra. Men fikk kjøpt og sett alt jeg ville, så sånn sett er 3-4 dager nok!

Hva syns du om at blogglesere kommer bort til deg? Ååå, det er utrolig koselig! Jeg blir ofte kjempeflau, vet ikke alltid helt hva jeg skal si. Vil vise leserne mine at jeg bryr meg også, blir jo helt starstruck når jeg møter dem, haha! Synes i hvert fall at det bare er gøy, er morsomt å se hvem som leser bloggen min også. Husker så godt da noen lesere kom bort til meg mens jeg var med pappa, de spurte om jeg kunne signere kebaben deres... Litt spesielt men selvfølgelig morsomt

Kan vi få høre stemmen din? En vakker dag!! Hehe neida, dere skal få høre den soon.

Er det naturlige håret ditt slitt etter all hårfarging? Hvor mange ulike farger har du hatt, og hvor ofte har du farget det gjennom året? Var det tykt før? Oi, mange spørsmål på en gang, hehe. Det var ganske slitt en periode, men har nettopp stusset det, så nå er det veldig mykt og glatt igjen! Har vært lysblond, mørkblond, oransj, brunt, sort, rosa og rødt! Håret mitt er like tykt som det var før og har holdt seg overaskende bra!

Okei, skyt meg. Jeg savner dette håret såå mye :(:(


Skal du og Ziwer til Kurdistan sammen noen gang?
Det håper jeg! Har kjempe lyst til å dra dit og besøke alle stedene han prater om. Har sikkert hørt Ziwer si over 100 ganger ''åhh, dette minner meg om Kurdistan''! Etter hva jeg har fått intrykk av så virker det som et kjempe fint sted, og dit skal jeg nok komme meg en gang!

Er du opptatt av hvordan du ser ut? Til en viss grad. Liker å føle meg fin, men samtidig kan jeg gå i byen med joggeklær, usminket og oppsatt hår - uten at det gjør meg noe. Litt vanskelig å forklare, men vil si at jeg er relativt lite opptatt av utseendet mitt egentlig.

Hva liker du best ved å blogge? Det jeg liker best er å dele ting og få tilbakemeldinger på det. Det kan være bilder, antrekk, tankene mine og mye mer! En blogg er et fint sted å vise folk ting, spesielt når man får mange tilbakemeldinger. En annen ting jeg elsker ved å blogge, er at jeg har muligheten til å bli kjent med så mange nye mennesker. Har blitt kjent med utrolig mange via bloggen og fått være med på ting jeg ikke ellers kunne! For eksempel Vixen Blog Awards (finalefesten er forresten i morra, spennende!!!)

Hvor kan man kjøpe det rosa kameraet du har? Hvor mye kostet det? Kameraet kostet 900 kr og er kjøpt på Urban Outfitters!

Noe dere lurer på til neste gang? ♥

Liker