Svar på ofte stilte spørsmål

Questions & Answers

Hei igjen! To innlegg på én dag, hva skjeer? Haha! Jeg skal virkelig prøve å holde det slik fremover, det er jo mye morsommere å lese en blogger som faktisk oppdaterer ofte :-) Nå tenkte jeg at det var på tide å svare på litt spørsmål stilt av dere, jeg er sikker på at det er mange som har lurt på mye av det samme. Let's go!

Er du singel? Dette spørsmålet har blitt stilt veldig mye de siste mnd, noe jeg selvfølgelig forstår. Jeg er ikke så veldig personlig av meg på bloggen, men det skal jeg prøve å bli litt bedre på. Vell, tilbake til spørsmålet! Ja, jeg er singel, og det har jeg nå vært et par måneder. Jeg har det faktisk skikkelig bra, så det var et riktig valg!

Har du vært utro? Nei, det har jeg aldri vært og det kunne jeg heller aldri ha vært. Utroskap er noe av det verste man kan gjøre mot en person, det ødelegger så utrolig mye. Ikke bare ødelegger det forholdet, men det ødelegger og sliter på den personen som blir bedratt.

Når skal du slutte å fylle leppene dine? Neever! Neida, jeg har faktisk sluttet, ish. Jeg fylte sist for snart ett år siden, og jeg har bestemt meg for å ikke forsette å fylle.. Ikke på en stund i hvert fall :-)

Er du inne i Bloggergossip på Jodel? Noen ganger. Jeg har ikke appen selv, men jeg pleier i blant å sjekke fra venninner, for å holde meg litt oppdatert om hva som blir sagt. Det er ikke veldig mye hyggelig som står i den gruppa, så jeg prøver å holde meg unna.

Har du fått deg tattovering? Yes, I have! Jeg skal vise dere den så fort den har grodd ferdig, jeg er så utrolig fornøyd med den. Den er dødsfin og jeg angrer ikke ett sekund!

Når er neste gang du skal reise? Jeg reiser faktisk til Bali om en knapp mnd, sammen med nydelige Aysen. Det blir vår første reise sammen, og jeg ser skikkelig frem til det! Vi er helt like, så det kan ikke bli annet enn fantastisk.

Hva er planene dine for nyttårsaften? Jeg skal faktisk feire hjemme i år. Jeg har ikke feiret Nyttårsaften hjemme de siste årene, så jeg ser frem til en fin kveld med mine besteveninner ♥

Hvis dere har noen fler spørsmål, gjerne still dem i kommentarfeltet så skal jeg få sett på det! Håper dere likte svarene :-) God kveld!

Liker