Summer look - step by step

Hair & Beauty

Hey you guys! Nå er det blitt en god stund siden jeg sist viste dere en makeup look her på bloggen, så det var virkelig på tide. Denne gangen blir det dessverre ikke en video, men jeg håper step by step funker det og :-) I dag skal jeg vise dere en sommerlig makeup look, som passer perfekt for romantiske kvelder og andre ting sommeren har å by på. Looken er veldig enkel å gjennomføre og det er ingen avanserte triks, hehe. Enjoy!

Her har dere meg, uten filter og helt usminket (bortsett fra vippene) Jeg er litt uheldig med huden min for tiden, jeg pleier sjeldent å ha kviser, men nå har jeg jaggu meg sår på leppene som gjør de hovne, urenheter i pannen OG noen bryn som trenger å fikses ASAP, haha! Vell, det er ikke noe sminke ikke kan fikse, og jeg synes det bare er fint at dere kan se denne siden av meg og :-) Dere får unnskylde the duckface, og den flekken dere ser i pannen min ANER jeg ikke hva er forresten, det startet som et mini hull i pannen, og så ble det helt oransje.. Jaja, det går jo over!

STEP 1: PRIMER

Jeg forguder denne primeren her, for den er så utrolig god å påføre i ansiktet! Den går ved navnet The Porefessional, er i merket Benefit og jeg kjøpte min på Tax Free. Primer bruker jeg hovedsakelig for at sminken skal sitte bedre, men denne er også ekspert på å gjevne ut porene i huden, noe jeg selv føler jeg trenger!

STEP 2: DEKKE URENHETER

Ettersom det er sommer er jeg ikke så veldig glad i å ha mye lag med sminke i ansiktet, spesielt ikke foundation. Huden puster mindre og foundation gjør huden min klam i varmen, og det orker jeg ikke, hehe! I steden bruker jeg en lett concealer fra Urban Decay, som jeg påfører på de områdene jeg ønsker å dekke, og under øynene for å se mer våken ut!

STEP 3: BROWS BROWS BROWS

Bryn er viktig for meg, og hadde jeg kun kunne sminket én ting på meg selv, hadde det vært bryn. Det endrer så mye, spesielt på meg som har ganske umarkerte og lyse bryn naturlig! Produktene jeg bruker er fra Makeup Mekka og jeg elsker de. En egen brynsguide skal jeg lage snart, for den som allerede er på Youtube er ikke så veldig fin akuratt.. Haha! Men, jeg tegner hovedsakelig etter min naturlige form og fremhever de :-)

Etter å ha formet brynene, påfører jeg en lys concealer fra MAC under brynene, for å fjerne sminke der jeg har bommet, og for å ''løfte'' de. Jeg bommer ALLTID, så å rette opp formen med concealer er noe som hjelper meg skikkelig med å få det resultatet jeg ønsker :-)

Browgel blir også flittig brukt! Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte meg uten browgel før?? Det holder bryna på plass og gir den perfekte finish!

STEP 4: SOLPUDDER

Solpudder bruker jeg i pannen, kinnbeinene og på halsen. Jeg ser mer våken ut når jeg får farge i ansiktet, og jeg elsker dette solpudderet fra INGLOT. Det er veldig pigmentert, så vær forsiktig i starten. Første gang jeg brukte det endte jeg opp med en sort flekk i pannen - lite fint, hehe! Det skal med andre ord veldig lite pudder til for å få farge, og det gjør jo at pudderet i seg selv varer lenge :-)

STEP 5: BLUSH

Blush bruker jeg i kinnene og på øyelukket som øyenskygge, for å få frem sommerfølelsen. Å være litt rosa i kinnene synes jeg er såå fint! Blushen min er i likhet med brynsproduktene fra Makeup Mekka, og er i fargen ''Lucky''. Du finner den her!

STEP 6: HIGHLIGHT

Det er INGEN hemmelighet at jeg elsker highlight, og nå har jeg funnet en ny favoritt; nemlig highligterne på Carli Bybel sitt palette! Jeg pleier å mikse alle sammen faktisk, men det er fullt mulig å variere og!

STEP 7: LEPPER

For å sette prikken over i-en, valgte jeg å bruke en veldig rosa farge fra Anastasia. Jeg synes det er superfint med knæsje farger om sommeren, og ettersom looken er relativt enkel - passet det perfekt med litt rosa! Det er ingen fler step på looken, nå er den ferdig og jeg er klar for å ta turen til byen og nyte en vakker sommerdag i Oslo ♥

Jeg håper dere likte looken, og kom gjerne med forslag til andre looks jeg kan vise dere. Håper dere får en fantastisk dag, vi ses!

Liker