slik oppbevarer jeg sminken min

Hair & Beauty

Hei dere! Nå er påsken over og det har vært deilig med en liten pause fra sosiale medier. Jeg var i Hemsedal og koste meg gløgg i hjel på afterski, det skal jeg fortelle dere mer om senere for det var mye morsomt som skjedde. Jeg håper dere hadde en veldig fin påske med deres nære & kjære!

I går hadde jeg en avstemning på Instagram der jeg spurte om dere ønsket å se hvordan jeg oppbevarer sminken min. Jeg holdt nemlig på å sortere all sminke kl 01 på natten jeg.. Haha! Jeg er av en eller annen grunn mye mer produktiv om natten, veldig merkelig det der. I hvert fall! Flertallet ønsket å se resultatet, så nå skal jeg vise dere det. PS; Innkjøpet fra New York kommer fortløpende

Jeg oppbevarer sminken min i disse to beholderne som jeg har hatt i veldig mange år nå. Det er tre skuffer i hver beholder og her har jeg alt av øyenskygger, puddere, concealere og slikt. Veldig enkelt system, jeg har kontroll på hvor alt ligger og det passer meg midt i blinken ettersom jeg er en relativt surrete person, hehe!

Ettersom jeg ryddet i sminken i går så ble jeg kvitt en del sminke jeg ikke bruker lenger og som var for gammelt. Jeg er en skikkelig samler og det er ikke alltid så bra, haha! Jeg fant faktisk en lipgloss som jeg kjøpte da jeg gikk i 8ende klasse, så det sier jo litt.. Det er skikkelig deilig at skuffene ikke er stappfulle lenger, nå har jeg mye mer orden på alt!

I denne skuffen har jeg alt av concealere, eyeshadow primer, pudder til brynene, øyenskygger og glitter!

Her har jeg mineral pudderne mine, som jeg bruker når jeg ikke føler for å ta på flytende foundation. Det pudderet nederst til venstre fra bareMinerals er forresten helt fantastisk! Dette kjøpte jeg nå nylig i New York, jeg skal vise dere senere hvor godt det dekker. Veldig behagelig å ha på huden og!

Highlight og blush Jeg tror det må være mine favoritt step's når det gjelder sminke, highlight og blush gjør virkelig så mye med resultatet synes jeg!

Over skuffene har jeg plass til annet stæsj som ikke får plass i skuffene. På den ene har jeg som dere kan se; mine to favoritt primere, foundation, brynsgele, mascara og concealere!

På den andre har jeg ..

Favoritter til leppene! Jeg er som flere av dere vet veldig glad i Kylie og NYX sine leppeprodukter. Min helt egen Liquid Lipstick ''Sofie Kvelland'' for Frøya Cosmetics har også sin faste plass, den får dere kjøpt her forresten! (ANNONSE). Mitt nyeste setting powder er også her, dette bruker jeg hele tiden og da er det veldig greit å ha det lett tilgjengelig.

Kostene mine har jeg i en blomstervase, av alle ting! Jeg elsker denne vasen og synes den passet perfekt til å ha kostene i, ettersom den er så stor. Kostene mine har jeg nettopp vasket, dette er så viktig å gjøre og jeg forsøker å gjøre det minst én gang i uken. Hvis dere ønsker kan jeg godt vise dere hvordan jeg gjør det!

Mine Beautyblendere! Jeg kan ikke forstå hva jeg gjorde med sminken før disse kom inn i bildet. De blender sminken så godt og er helt supre å jobbe med! Jeg kan heller ikke forstå hvordan enkelte klarer å sminke seg uten bruk av disse, det gjør jo alt 10 ganger vanskeligere..

Til slutt har vi koster og diverse til øyne og lepper. Jeg synes det er veldig viktig å skille disse, for det er lett å ta feil. Jeg hadde forsovet meg til skolen en dag i første vgs og måtte ordne meg i all hast. Jeg klarte å prestere i å påføre eyeliner som lipliner og det var ganske så krise.. Haha! Flere av disse produktene ligner veldig på hverandre, og for å forhindre at det som skjedde den dagen skal skje igjen, har jeg sortert de fra hverandre.

Nå skal jeg forsette å rydde på rommet mitt, nå som alt av sminke er sortert går jeg videre til klær og annet. Rommet skal nemlig skinne før jeg hopper til sengs! Jeg håper dere likte innlegget og at dere får en super kveld videre, vi blogges i morgen. Xx

Liker