Siden sist

EVERYDAY

God mandag fine dere, og ikke minst: GODT NYTTÅR! 💕

Jeg håper at dere til tross for omstendighetene fikk en fin avslutning på 2020 - og en fin start på det nye året! Siden jeg sist skrev her har det skjedd en del nytt. Jeg har blant annet fått meg jobb i klesbutikken Only her i Kristiansand. Å kunne jobbe både med mennesker og mote føles midt i blinken for meg, og jeg trives utrolig godt i butikken! De har så sinnsykt mange fine plagg, og hver dag på jobb har vært både spennende og veldig lærerikt. Jeg har ingen butikkerfaring fra før, så det har vært mye å sette seg inn i. Nå begynner jeg endelig å føle at jeg har fått litt kontroll og det er så stas!

Hvis dere ønsker å følge med på fler stylingtips, nyheter og inspirasjon så må dere gjerne følge @onlymarkensgate på Instagram!

Noe annet som også har skjedd siden sist er at jeg har startet en helt ny Instagram konto. Etter nesten 10 år følte jeg at det var på tide med et nytt kapittel, og jeg ønsket å starte helt fra scratch. Jeg ønsket en konto der jeg kan være mer personlig, poste mer aktivt og by mer på meg selv. Jeg er veldig glad for at jeg tok dette valget, selv om det selvfølgelig er skummelt å skulle starte helt på nytt.. Det var mye nerver da jeg delte nyheten, men jeg fikk en såå fin og varm respons og det setter jeg uendelig stor pris på! 💕Hvis dere ønsker å følge meg videre på Instagram er kontoen altså @sofiekvelland!

Utenom det så består hverdagen min av mye skole og jeg kjenner at det skal bli deilig å være ferdig til sommeren. Det er veldig mye obligatorisk nå, så hverdagen min er mildt sagt mer hektisk enn tidligere. Men, jeg tror det kommer til å gå fint så lenge jeg er strukturert og flink til å planlegge litt i forveien!

Hvordan har starten på året vært for dere? 💕

Liker

Kommentarer