Red Carpet - førpremiere med Jojo Mayes sin Et Helt Halvår!

Blog

God morgen mine flotte lesere! Nå skal jeg endelig fortelle dere om gårsdagen da jeg var på førpremiere til filmen Et Helt Halvt år. Forsinket som jeg alltid er kom jeg løpende til Bestemor i mamma's røde kjole, med sommerfugler i magen og et godt humør. Endelig skulle jeg få se filmen til boken jeg elsker og det sammen med min kjære bestemor!

Se på hun a! Min fine bestemor! Jeg var så stolt da jeg gikk ved siden av henne til kinoen, og enda morsommere var det å oppleve dette med akuratt hun. Da vi kom til Colluseum var det ikke kommet mange, så vi fikk oss en god plass og ventet i spenning på Jojo Mayes, forfatteren av boken. Det er utrolig stas å få møte personen bak favoritt boken min, det må jeg si!

Jeg og Bestemor koste oss veldig på rødløper, det er jo der vi hører hjemme. Neida, hehe, eller? Jojo kom fashionably late og med bestemor ved min side fikk vi jammen meg to autografer! Bestemor var rask med å strekke ut hånden og tok meg frem slik at jeg fikk sjansen til å hilse på Jojo - og uten bestemor hadde jeg neppe klart det! Bestemor introduserte meg til henne og det var et veldig spesielt øyeblikk, bestemor sto der og snakket i mens jeg smilte og prøvde å nyte øyeblikket så godt jeg kunne. Det er noe med den følelsen man får når man møter en person man kun har sett på TV og lest så mye om, haha!

Etter å ha fått hilst på selveste Jojo Mayes var det endelig klart for å se filmen! Jeg var utrolig spent og jeg kan si allerede nå at det gikk over all forventning. Dette er definitivt min nye favorittfilm! Glem The Notebook og ta dere en tur på kino om dere ikke allerede har sett den, for her lover jeg dere et fantastisk skuespill og mange tårer. Det er sjeldent jeg har blitt så glad over å se en film og virkelig bli rørt i etterkant. Jeg får ikke Will og Louisa ut av hodet, de er så fine sammen!

Etter å ha vært på førpremieren tok jeg og bestemor taxi til henne og så var det finale på Paradise Hotell. Alt i alt var det en helt fantastisk dag, og jeg er så heldig som får gjort slike ting med min bestemor! Bestemor er en fantastisk dame og jeg kunne virkelig ikke hatt det bedre. Denne dagen vil bli husket for alltid! Dagen får terningkast 6 og det gjør filmen og! HER kan du lese hva KK mener om filmen!

Noen fler som var på førpremiere eller har lyst til å se filmen?

Liker