ready for christmaaas

Blog

Ser det ikke koselig ut? Denne nydelige lampen dere ikke ser så godt (hehe) er fra Clas Ohlson og kosta meg ikke mer en 99kr! Den lyser opp rommet og gjør det ekstra fint her. Får julestemning allerede! Spesielt til de rolige sangene til Ed Sheeran som spilles av på høytalleren min. Endelig kan jeg slappe helt av og kose meg ♥ Ble nesten ferdig med særemne på skolen i dag, så nå har jeg tatt meg kvelden fri fra alt som har med skole å gjøre. Det er så godt å være så og si ferdig! Ellers er jeg så og si klar for jul nå, for se på dette:

Ble ikke julekalenderen søt? Vinneren er også kåret! Nå må en jente med navnet Marie sjekke mailen sin, håper du blir glad ♥ Synes det er så koselig å kåre vinnere! Etter du har fått mailen sender du en mail tilbake til meg så jeg vet at du har sett det :-) Kårer vinneren av KYGO konkurransen i morgen forresten, så meld dere på om dere har lyst til å vinne!

Det er ikke for sent å bestille seg julekalender enda. Anbefaler virkelig de fra MakeupMekka, der får du utrolig mye for pengene. Den største er utsolgt, men de har flere igjen av FAVOURITE til kun kr 399,- Den kan bestilles HER I tillegg har makeupMekka et Førjulsmarked - sjekk ut alt det fine - og billige du kan få kjøpt HER (adlinks)

Gratis vareprøve!
Klikk på bildet under så kan du få tilsendt denne flotte kajalen gratis (må betale porto)

Flere som har begynt juleforberedelsene?

Liker