RABATTER HOS POPOVIC

Fashion

God kveld, dere! Som flere kanskje husker gikk jeg catwalk modell for designer merket Popovic for en liten stund tilbake, og dette er et merke med elegante og dødslekre klær av høy kvalitet -som jeg virkelig elsker! Nå er jeg så heldig å ha fått lov til å gi dere en unik rabattkode, som er på hele 35%!! Det kaller jeg skikkelig bra rabatt! Koden er KVELLAND35 og gjelder for hele nettsiden til i morgen kveld kl 23:59, så hurry up før det blir utsolgt!

Jeg er selv en stolt eier av Kavali Blouse og Nicole Pants, men kjenner at jeg vil ha enda mer fra denne fantastiske kolleksjonen. Det er jo SÅ mye fint å finne! Adeline Blouse for eksempel som dere ser til høyre over her, er så utrolig lekker at jeg klarer ikke å stoppe å sikle, haha! Dere finner hele kolleksjonen her ♥

Jeg og Ana, designeren bak Popovic har en veldig spennende nyhet, men den kommer jeg til å holde hemmelig litt til. Jeg er SÅ spent og ikke minst gleder jeg meg skikkelig til å dele den med dere etter hvert. Jeg tror at det vil overasske mange, hehe. Jeg må også legge til hvor heldig jeg er som har fått muligheten til å bli kjent med en så inspirerende og flott jente som Ana. Hun er hele pakka, hun elsker det hun driver med og det digger jeg at man kan se!

Noen som vil gjette seg til hva det kan være jeg og Ana holder på med?

Liker