orange is the new black

EVERYDAY

God morgen, fine dere!

Nå befinner jeg meg midt i eksamensperioden, og jeg er ferdig med 1 av 3 eksamener. Den 10ende mai skal jeg levere inn min andre eksamen, så derfor har det ikke blitt så mye blogging i det siste. Jeg har lyst til å gjøre det skikkelig bra, og dermed må skolen priotieres! Jeg håper (og tror) at det er forståelig ✨ Kommer vell og merke til å oppdatere dere når det skjer noe spesielt, men det blir ikke blogging hver dag før jeg er ferdig med alle eksamene mine. Kom gjerne med ønsker til hva dere vil at jeg skal skrive om, når skolen er ferdig!

Orange is the new black, eller hva? Denne kjolen har jeg hatt i flere år nå og jeg synes fargen er så fin. Det følger også med et slags ''belte'' til, men denne gangen kjørte jeg uten! Kjoler som det her blir fort favoritter hos meg, da de sitter så løst & behagelig på kroppen. Jeg husker dessverre ikke hvor den er fra!

Planene mine for i dag:
- Skifte sengetøy og re opp sengen. Gleeeder meg til å sove i nytt sengetøy i kveld, små gleder vet dere!
- Jobbe med hjemmeeksamen. Vi har i oppgave å lage en nettside med et valgfritt tema, og jeg tenker et eller annet med reise!
- Teste nye sminkeprodukter og ta bilder. Dette ser jeg veldig frem til, for jeg synes det er så gøy å teste nye produkter.
- Trene. Jeg har endelig fått skikkelig treningsglede, så kl 19:45 skal jeg på en Step & Styrke time. Slike timer anbefales! Ikke minst får jeg mye mer energi av å trene, og det trenger jeg å ha i den perioden jeg er i nå.

Det er det som står på min agenda i dag, og nå tenker jeg å sette i gang. Håper dere får en fin mandag og en super start på uken! 💛

Liker