My new favorite - ASUS Zenfone Zoom S

Blog

annonse i samarbeid med Asus

Hei dere! Nå skal jeg endelig få vise dere min nyeste favoritt, nemlig Asus sin nye mobil, ZenFone Zoom S! Det er mange som har lagt merke til at kvaliteten på mystoriene mine og Instagram har blitt bedre, og det er takke være denne skjønnheten :-D Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å slutte å bruke iPhone og like en ny mobil bedre, men det må jeg faktisk innrømme at jeg gjør nå. Kvaliteten er UTROLIG bra, og jeg trenger ikke å drasse med meg kameraet mitt overalt lenger, for denne mobilen gjør susen og det er så herlig!

Jeg er så heldig å være blant en av de første som har fått testet denne mobilen, og jeg gleder meg til å forsette å bruke den og ta masse fine bilder i sommer! Mobilen er elegant og fin, lett å bruke og har utrolig mange smarte snarveier og applikasjoner jeg aldri har brukt før. Jeg må ikke glemme batteriet, for herregud så deilig det er med en mobil som ikke går fort for strøm! Min tidligere iPhone holdt jo ikke ut i mer enn noen få timer, mens nå kan jeg dra ut kl 14 med 30% batteri og forsatt komme hjem om kvelden med strøm. Jeg har så mye takknemlighet for det, for jeg er vell ikke den eneste som har stresset skikkelig når Iphonen har vist f.eks 20%? Da vet du at du har veldig kort tid til den skrur seg av, og det slipper jeg nå å tenke på! 20% batteri på Zenfone Zoom S er ikke det samme som 20% på en iPhone, hehe.

Zoom funksjonen på kameraet er skikkelig imponerende og har hjulpet meg med å ta masse fine bilder, som jeg senere skal vise dere! Jeg har blant annet tatt bilder med min tidligere mobil og denne her i samme vinkel og lys, slik at dere selv kan se hvor stor forskjellen er. Som dere kan se på bildet over her har jeg et rose-tema på mobilen, og jeg elsker at man kan laste ned ulike temaer. Det gjør at mobilen føles litt ny for hver gang, og jeg elsker å skifte på temaene og få variasjon! Det er med andre ord mange positive sider ved Asus sin nye mobil, som gjør at dette er min nye favoritt :-)

Noen som fikk lyst til å prøve denne mobilen?

Liker