My latest visit at Hendrix Hair

Hair & Beauty

God tirsdag ♥ Som flere sikkert allerede har sett har jeg blitt lang på håret, etter 280 dagers pause uten extensions - hehe. Jeg har siden jeg var 13 år vært veldig glad i å ha langt hår og har prøvd alt fra clip on's til å flette inn extensions, lime de på og nå de siste årene - tape extensions! Jeg ville ha en pause fra hårforlengelse for å la mitt eget hår vokse i fred, og nå synes jeg det var på tide å få litt langt hår igjen :-) Jeg trives forsatt godt med kort hår, så det blir nok det igjen senere, men for øyeblikket føler jeg the ''long hair, don't care'' vibez!

Fineste salongen!! Jeg ordnet håret mitt selvfølgelig hos min faste frisør Marthe, som alltid gjør meg stor fornøyd. Denne berta holder til på Hendrix Hair Sentrum, og har du ikke vært der før vil jeg virkelig anbefale deg en tur innom! Jeg er aldri redd for at resultatet ikke skal bli slik jeg ønsker, for nå har jeg erfart at det blir perfekt hver eneste gang! Og det er DIGG. Marthe farget etterveksten min og satt på nytt hår, som føles helt fantastisk og det glir naturlig inn i mitt eget :-) Jeg synes det er viktig at man ikke kan se at det er extensions (hehe) og at det ser/ kjennes veldig naturlig ut! Jeg merker ikke at jeg har på ekstra hår faktisk og jeg kan klø meg i hodet hvis jeg vil det;) Hehe!

Before:

Her så håret mitt noe slitt ut, det er fordi jeg hadde gått flere dager i varmen og ikke dusjet det eller gjort noe med det. Jeg har veldig ''fluffy'' hår for å si det slik, og det kan lett se slitt ut selv om det ikke er det, hvis ikke jeg dusjer det og krer det :-) Marthe tynnet ut litt av håret mitt slik at det skal gli naturlig inn i extensionsene, og that's it!

I looove it!! Det er noe med langt hår, jeg føler meg veldig som meg selv og jeg elsker jo å gjøre forandringer. Jeg har aldri hatt langt mørkt hår før, nå er det jo så og si sort, hehe. But, I like it dark og kommer til å ha det slik en stund fremover! Jeg gleder meg til å utforske ulike frisyrer, som fletter, store hollywood krøller, helt rett og lang Kim K inspirert hestehale! Det synes jeg er så fint, og jeg prøvde jo på det forrige helg faktisk :-)

En stor takk til deg Marthe, som alltid får meg til å føle meg fresh & fin! Ur the best ♥ Mine favoritt hårprodukter skal jeg vise dere senere!

Hva synes dere?

Liker