Motestyling - we did it!

Blog

Hei og en riktig god fredag, fine! I dag har vi hatt motestyling på skolen og vi fikk endelig prøvd oss som mote-stylister på en photoshoot. Det var så gøy! Jeg og noen andre jenter fra klassen har lånt klær fra forskjellige butikker og satt sammen 7 ulike antrekk. Christine Graff var modellen i dag og herregud for en flott jente!! Utrolig lett å jobbe med og hun så helt fantastisk ut i alle antrekkene :-) Jobben våres i dag var å kle modellen, passe på at alt så bra ut under shooten og velge ut poseringer.

- Behind the scenes -

På slutten av dagen fikk vi en stress-test, der vi måtte løpe rundt på skolen for å finne 5 plagg, innen to minutter. Vi sklei bortover gulvet og kjempet oss opp trappene i all hast, haha! Da vi hadde funnet 5 plagg måtte vi løpe tilbake og fikk deretter 30 sekunder på å kle på modellen og 30 sekunder på å ta cover bilde. Gøy!! Og stressende, hehe. Jeg elsker utfordringer og gleder meg masse til å se ferdig resultatet! Vi fikk velge ut 7 bilder som skal presentere arbeidet vårt, og vi får tilbakemelding i form av hva slags klær vi har brukt, hvordan de er satt sammen, kreativiteten våres og bildene. Jeg var så heldig å få jobbe med en gjeng fantastiske jenter som gjorde en SUPER jobb i dag!

Nå sitter jeg på jobb og skal bli her en liten stund før min helg starter. I kveld blir det film og en liten jentekveld på meg og mamma. Ser frem til det!

Hva har du gjort i dag?

Liker