Lengre og tykkere hår med clip on fra Billigextensions.no

Blog

Ønsker du deg lengre eller tykkere hår, men er litt usikker på om du vil ha det på hele tiden? Da er clip on hair extensions et godt alternativ. Har skrevet om dette før, da jeg selv brukte mye clip on. Nå bruker jeg det i perioder, som for eksempel når jeg ønsker litt "fri" fra tape extensionsene.

Tenkte derfor å tipse dere om et ganske nytt nettsted som heter billigextensions.no og de selger både clip on og kreatin extensions, til en god kvalitet og meget bra pris. Jeg har selv testet clip on herfra, og jeg synes de satt godt på håret, det var av god kvalitet og det blandet seg naturlig inn i mitt eget.

Fordelen med clip on er jo først og fremst at det er vesentlig rimeligere enn feks. tape extensions. Du kan også lett ta det på og av. Så om du ikke ønsker en "permanent" løsning på lengre eller tykkere hår, er dette absolutt å anbefale. Om du vi være ekstra fin til en fest, for eksempel, tar det ikke mange minuttene å sette på clip on.

Nedenfor ser dere 4 ulike pakker, en med kreatin og 3 med clip on. Forskjellen på clip on pakkene er lengden og mengden. Det er tilbud på clip on 61 cm i 100 grams pakke for kr 648,-. Det er den lengden jeg har testet ut og da i mørkebrun farge.

<
Du kan bestille HER Billigextensions.no har prisgaranti, er av superbra kvalitet, og da jeg hadde på mine mørkebrune clip on fikk jeg masse skryt for håret.

Her har jeg krøllet alt håret, du kan behandle clip on som ditt eget hår, men det skal helst ikke farges. Jeg tar også hårkur på de for at de skal holde seg fine lengst mulig.

Her har jeg håret helt glatt. Hadde tatt striper i mitt eget, så det er derfor et lite skille mellom det og extensionsene. // Samarbeid

Hva synes dere om hairextensions - har dere prøvd clip on eller tape extensions?

#hairextensions #clipon

Liker