Lashes on fleek

Hair & Beauty

Happy tuesday ♥ Forrige uke var jeg på besøk hos Jessica i salongen hennes og fikk tatt påfyll av vipper. Før var navnet ''Lashes By Jessica'', men nå har hun endret det til Salong Oslo :-) Så til de som lurte har jeg altså ikke byttet sted! Jeg elsker å ha lange & fyldige vipper, spesielt nå i disse kalde tider der jeg drøyer alarmen så lenge jeg kan om morningen. Jeg forstår forsatt ikke hvordan noen klarer å ta av og på macara hver eneste dag, hehe.. Creds! Jeg føler meg dessuten veldig fresh uten sminke nå, og det er takke være Jessica! Hun er så utrolig herlig, snill og god - og tar godt vare på kundene sine som jeg synes er ekstra bra. Det er en ikke selvfølge eller alle som gjør det, faktisk!

! Take care of your lashes !

Som nevnt bryr Jessica seg veldig mye om kundene sine, og hun har gitt meg utrolig god informasjon om hvordan jeg skal ta vare på vippene mine. Jeg er så utrolig glad for at hun råder meg og jeg merker godt hvor mye hun faktisk bryr seg! Jeg renser vippene mine med renseskummet dere ser bilder av over her, og så føner jeg vippene (haha, YES) med kald temperatur og grer dem til slutt. Disse trinnene utgjør en stor forskjell, og alt av renseskum, børster og serium finner dere i den lekre salongen hennes :-)

Via rabattkoden ''Sofiekvelland'' får dere hele 15% på alle vippebehandlinger! En liten fun fact: jeg gikk til Jessica lenge før vi inngikk et samarbeid, så selv om jeg samarbeider med henne nå, kan jeg garantere dere at alt er ærlige meninger og at jeg virkelig er superfornøyd :-)

Hva synes dere om vippene?

Liker

Kommentarer