It's throwback time

Blog

Hei dere! Flere av dere ønsket et throwback innlegg med gamle bilder av meg, så da blir det det! Jeg synes selv at jeg har forandret meg mye, men nå er jeg jo faktisk en del år eldre enn hva jeg var på bildene under her, og jeg sminker meg også helt annerledes. Det er så utrolig gøy å se på gamle bilder, for jeg husker så godt hva jeg tenkte om bildene da og hvordan livet mitt var på den tiden! Jeg er ufattelig glad for at jeg startet å blogge i en så ung alder, for jeg har en rekke bilder og innlegg jeg kan se tilbake på å le av, hihi! Håper dere liker innlegget, enjooy.

Mini fjortiss meg - hahah! Dette bildet er tatt på badet vårt hjemme, og jeg husker godt at jeg synes det bildet var sååå fint. Jeg tror faktisk jeg har de øredobbene enda et sted! Litt usikker på alderen her, men jeg tipper jeg gikk i 8ende klasse, kanskje?

Dette bildet ble tatt med en av mine første ordentlig bra kamera objekter, og jeg husker godt hvor mye tid jeg brukte på å leke meg foran kameraet med det. Kvaliteten var plutselig mye bedre, og bildene ble sterkere og klarere!

Her følte jeg meg superkul med mitt røde hår, som jeg virkelig savner!! Jeg var mye tøffere på denne tiden enn det jeg er nå, jeg gjorde nye ting med håret stadig vekk, prøvde masse nye klesstiller og slo meg aldri til ro! Nyforelsket var jeg og, hehe ♥

Åhh som jeg savner å ha så langt hår! Eller, det er jo et herk og et slit (haha), men jeg synes det ser skikkelig fint ut. Jeg tipper dette var i 2013, jeg og mamma hadde nettopp funnet en perfekt location på en gård like ved meg, og her tok jeg myyye bilder!

Mini Sofie i Lofoten som måtte tvinge mor til å ta bloggbilder <3 Her hadde jeg clip on extensions og var en stor fan av solpudder ;)

Casual ligger midt på gresset i London, alt for noen bra bilder eller hva?

Hahaha, dette bildet husker jeg at ble spredd på tumblr og facebook sider, og jeg husker jeg var så fornøyd med det og synes det var sykt kult. Nå i dag synes jeg riktig nok ikke helt det, men men!

Supertan og fornøyd pike i Marbella 2013. Så brun tror jeg aldri jeg har vært før eller siden, haha! Hvor er denne kjolen nå montro? Den er jo faktisk ganske cute!

Oslo jenta på tur i Bergen for første gang! Jeg og mamma skulle på Rihanna konsert, og vi var veldig heldige med været. Jeg ELSKET forresten denne rosa toppen og ble kjempe lei meg da jeg vokste ut av den, husker jeg!

De fleste husker vell swag perioden i 2011-2012? Daamn!! Da var det mye side cuts, fancy øredobber og mye galaxy print. Husker jeg hadde så mange t-skjorter, tightser og SKO (!) i galaxy mønster, jeg eelsket det!

.... Well this does not look like me, or what? Veldig fine matchene clip on extensions ser jeg... Ææ!

En header jeg husker jeg var så fornøyd med, før i tiden kunne man aldri ha nok filter og effekter, hehe.

HELLO BROWS!

Jeg tenker å lage et part two innlegg senere, med enda fler bilder fra da jeg var yngre. Jeg har jo faktisk over 11 (!) tusen bilder på den gamle bloggen min, det er ganske mye! Jeg håper dere synes innlegget var morsomt, jeg synes selv det er skikkelig gøy å se gamle bilder av andre. På noen av bildene synes jeg at jeg ser ganske lik ut, men på andre kjenner jeg meg ikke igjen.. Rart det der!

Nå skal jeg få i meg noe mat, ta meg et laangt bad og så blir det nok en tidlig kveld på meg. Vi skrives i morgen! Ha en SUPER mandag videre ♥

Liker