#ikkesponset - herlig maske for huden!

#Ikkesponset

Hei og riktig god søndag til dere alle!

I dag er det tid for et nytt innlegg i #ikkesponset serien min. Jeg har fått mange spørsmål om hvilke masker jeg bruker til huden, og i dag tenkte jeg å anbefale dere en av mine favoritter! Masken heter Carbonated Bubble Clay Mask og er en maske som skummes opp etter et par minutter. Man ser ut som et hamster og det var ikke så lett å få fine bilder med denne masken på for å si det slik, hehe!

Masken sin jobb:

- Rensing

- Gi fuktighet til huden

- Fjerne hudormer og bakterier

Masken passer til alle hudtyper og er veldig enkel å jobbe med. Du påfører et tynt lag i hele ansiktet (unngå lepper og øyne) og lar den virke i 3-5 minutter. Når den har skummet seg ordentlig til, klapper du lett med fingrene, deretter masserer du før du skyller av masken. Masken kan klø litt, men dette er ikke farlig og jeg har ikke opplevd noe irritasjon i ettertid. Man kjenner bare at den jobber, på en måte!

På bildet til venstre hadde jeg hatt på masken i 2 minutter, og på bildet til høyre har den sittet på i 4. Jeg liker å la masken jobbe litt ekstra lenge, så jeg lar den sitte på i 6-7 minutter! Da får du også full hamster effekt, noe jeg synes er veldig morsomt. Man ser jo helt gæren ut i den masken her, jeg og venninner har hatt mye morro med den. En av de første overnattingene jeg hadde med kjæresten så tvang jeg han til å prøve den, og han synes også det var skikkelig gøy. Første gang man prøver den får man sjokk, haha!!

Jeg kjøpte masken min her og fikk den levert relativt raskt! Jeg kan virkelig anbefale den og jeg bruker den et par ganger i uken. 😁

Hva ønsker dere at jeg anbefaler neste gang? Oog, er det noen som har prøvd lignende maske?

Liker

Kommentarer

madelenholos
madelenholos,
Elsker ansiktsmasker så denne får jeg teste ut!
nouw.com/madelenholos
sofiekvelland
sofiekvelland,
Jeg også! <3 Det er så deilig å ta ansiktmasker, hihi
nouw.com/sofiekvelland
LadyLA
LadyLA,
Jeg simpelt hen elsker Koreansk kosmetikk, og denne står selvsagt høyt på listen 😊 Så moro å se andre falle for de samme produktene! 😍
nouw.com/ladyla
sofiekvelland
sofiekvelland,
Jeg ogsåå! Er så utrolig mye bra å velge imellom 😃
nouw.com/sofiekvelland