ICANIWILL

EVERYDAY

// Annonse

God dag, fininger 💛

I dag klarte jeg endelig å våkne veldig tidlig, noe som føles skikkelig herlig. Solen skinner igjen etter flere dager med både snø og regn, og energien min begynner endelig å komme seg! Jeg har slitt veldig med døgnrytmen i det siste som har resultert i dårlig tid om dagene. Ettersom jeg klarte å karre meg opp tidlig i dag, så har jeg tid til å blogge!

Nå er planen å vise dere fler bilder av mitt nye treningssett, som jeg har fått mange spørsmål om etter delte snapper på Instagram og Snapchat. Dette nydelige settet er fra ICANIWILL og jeg er helt forelsket i det. Så utrolig fresh farge og jeg elsker det høye livet!

Ombre Seamless Ocean Blue

Tights her // Topp her

Å føle seg fresh når man trener er noe jeg synes hjelper veldig på motivasjonen, og jeg får mye mer lyst til å trene når jeg har et slikt sett. Opplever dere det samme? Det helt sorte basic gir meg ikke den samme energien som jeg får av å ha på meg dette settet. Det er noe med å ha på seg et kult sett når man skal trene, synes jeg!

Dette settet sitter svært behagelig på kroppen og er laget med den siste seamless-teknologien. Fargen bevares selv etter mange vask og materialet har fireveis-stretch. Settet finnes også i flere andre farger som rosa og orange, og de står høyt på ønskelisten min! ✨

Nå som dette settet er mitt, blir det nok aldri sorte treningsantrekk igjen på meg - hehe. Jeg har også et sett til fra ICANIWILL, som jeg senere skal vise dere på Instagram. Det er helt grønt, skikkelig kult! Jeg må også nevne at Sports Bh-ene deres er de beste jeg har prøvd. Jeg har hatt så mange Sports BH-er opp igjennom årene som gnager i ryggen og som er alt for stramme. De fra ICANIWILL er så behagelige og gir all den støtten man trenger!

Sports BH finner dere her!

Jeg vil virkelig anbefale dere å titte innom nettsiden deres, hvis dere ønsker dere nytt treningstøy! De har flere ulike kolleksjoner med masse fine plagg, som er den perfekte julegave til deg selv eller noen du er glad i 💙 Det kommer også en rabattkode til helgen på Instagram (sofiekvellandno) så følg med!

Hva synes dere om treningssettet?

Liker

Kommentarer

disa svensson
,
Hej!
Julklappstips från en fattig student <3
Jag handlar från butiker via: www.refunder.se/b/Spara50
Dessa är mina favoritbutiker

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo