HVORDAN REDIGERER JEG BILDENE MINE?

Sofie's Tips

Hei hei, dere! Det er mange som har spurt om jeg kan vise hvordan jeg redigerer bildene mine, og selvfølgelig kan jeg det! Jeg synes det er kjempegøy å se andre vise hvordan de redigerer sine bilder, det er alltid greit å få anbefalt noen nye apper - hehe. For et par uker siden kom jeg over appen TEZZA og jeg har vært avhengig siden. Jeg har virkelig fått helt dilla på filteret ''vintage'' og synes at bildene blir så fine med dem. Her har dere et eksempel:

Som dere kan se er det ikke en veldig drastisk forskjell, men hvis dere ser på for eksempel gulvet - så får det en lysere og kaldere tone. Bildet fremstår også klarere, og jeg synes det er så deilig å ha en app som fikser alt! Jeg er ikke så veldig glad i over redigerte bilder, og synes at denne appen fungerer helt perfekt på produktbilder, for den gir prikken over i-en. Før redigerte jeg kontraster, lysstyrke og hele pakken i Photoshop, imens nå kan jeg bare åpne Tezza og trykke på ett filter!

Tezza er en gratis app som du kan laste ned i App Store og den har 3 gratis filtere. Jeg bruker som sagt nesten bare vintage filteret, men de andre er veldig fine de og! Man kan også kjøpe fler andre filterne, men det har jeg ikke gjort enda da jeg synes de 3 som allerede er der er mer enn fine nok. 😁

Her kan dere da se de 3 gratis filterne, fresh, vintage og mood. Når det kommer til det bildet her så synes jeg faktisk at Fresh ga det fineste resultatet! Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvordan jeg redigerte bildet jeg nettopp publiserte på Instagram; sofiekvellandno heter jeg der. Jeg åpner bildet først i Tezza, og tar sjokkerende nok (hehe) på filteret Tezza. SE så mye forskjell det gjør på dette bildet!!

Bildet blir mye skarpere og jeg ser også en del brunere ut, hehe. Ettersom jeg prøver å få en litt ''vintage'' feed på Instagram for tiden, følte jeg at det kunne bli veldig fint med ett filter til. Da åpnet jeg appen VSCO, som jeg synes har masse fine filtere. Der er favorittene mine for tiden DOG1, DOG2 og DOG3.

BILDET FØR OG ETTER REDIGERING:

Jeg synes selv at bildet ble mye mer ''spennende'' og kult, om det gir noe mening. Jeg er så glad for at jeg kom over appen Tezza, for den gjør bildene så mye freshere! Jeg bruker den på alle bildene av meg selv og produktbilder. Den kan virkelig anbefales! Jeg skal forresten være ærlig å si at jeg pleier å airbrushe huden min når jeg føler det ''trengs''. Har jeg en veldig tydelig kvise så fjerner jeg den fra bildet og lignende, men jeg redigerer aldri kroppen min for eksempel. Tenkte det var greit å dele med dere!

Jeg håper dere likte innlegget og at dere kanskje har fått en ny favoritt app, hehe. Ønsker dere en suuper kveld videre 😚

Liker