golden hour

Blog

H e l l o s u n s h i n e s!

Jeg håper dere har hatt fint vær i dag og kost dere masse! Dagen min startet hos skjønneste Marthe og jeg har gjort en veldig stor endring på håret mitt. Det er sommer, jeg ønsket noe nytt før jeg reiser på ferie, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet! Jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig til å vise dere bilder av håret, før og etter bildene er helt syke. Jeg skal få knipset et par bilder til dere i morgen, så innlegget om håret kommer da! Etter å ha vært hos Marthe, har jeg solt meg ute på terrassen og deretter løpt 7km. Jeg får så mye energi og motivasjon til å trene når været er fint og jeg synes det er himmelsk å løpe i mens jeg kjenner at solen steker på kroppen! Det er første gang i hele mitt liv at jeg har klart å faktisk trene jevnlig, så det er jeg veldig stolt av - hehe. Kanskje jeg har arvet litt av mamma sine trenings-gener after all?

Om en knapp uke reiser jeg til Rhodos og det skal bli så deilig å få masse stoff å oppdatere dere med igjen. Jeg har jo hatt hodet mitt nede i mac'en med skolearbeid de siste ukene, og dermed ikke rukket å gjøre så mye blogg-verdig. Savner å ta antrekk's bilder og jeg gleder meg til å komme ordentlig inn i blogg modus igjen. Det håper jeg dere også gjør! Jeg fikk en kommentar av en leser som etterspurte et festival innlegg, der jeg viser mine forslag til makeup looks og antrekk. Den ideen likte jeg skikkelig godt, så det skal jeg selvfølgelig få til! Festival er en av mine favoritter med sommeren og jeg har maaange ideer på lager 💃

Nå skal jeg ta meg et langt bad og så kommer jeg nok til å sovne relativt tidlig i kveld. Det ble ikke mer enn 4 timer søvn på meg i natt, og det kjennes godt nå for å si det slik. Ønsker dere alle en super kveld videre, så blogges vi!

Liker