Feeling fresh

Blog, Hair & Beauty

Heey dere! Håper helgen deres har vært bra Solen skinner virkelig i Oslo i dag! Varmen kom fortere enn forventet og jeg håper virkelig at det holder seg slik, hehe. På torsdag var jeg ute med jentene, på fredag var jeg hos Helene og i går slappet jeg heeelt av. Jeg er forsatt ikke 100% frisk, men takk for at dere holder ut og er tålmodige med meg! Veldig koselig å se at flere av dere titter innom hver dag, det setter jeg pris på :-) På onsdag fikk jeg satt på nye negler og påfyll av vipper, i @Salongoslo, som ligger i Karl Johans Gate 8. Det er rart hvor mye freshere man føler seg med en gang man får vipper og negler på stell!

Vippene mine er det kjære Jessica som ordner, hun er så flink og ikke minst flyr tiden unna fordi hun er så lett å snakke med! Vi skravler i vei og jeg har det skikkelig fint med henne. Dere får forsatt 15% på alle vippebehandlinger via meg, bare si navnet mitt når du bestiller :-)

Feeling my nails, haha!!

HELLO BEAUTIES! Er jeg den eneste som vil spise dem opp? Haha! Jeg er jo veldig glad i rosa og glitter, det har jeg alltid vært, og dere kan tro jeg er kjempe fornøyd med neglene mine. Jeg ser på dem hele tiden! Det er herlige @nails_by_radi som fikset dem, hun holder til i samme salong som Jessica og der får dere og 15% via meg :-D Jeg er så fornøyd med dette samarbeidet, jeg ville virkelig ikke anbefalt noen andre fremfor disse to jentene her. Ikke nok med at de er superdyktige, så er de også KJEMPE søte og hyggelige! Salongen er veldig stor og fin, og det er så digg at man kan få gjort så mye på samme sted! Man kan også ta Microblading, Spraytan og bleke tenner, for å nevne noe!

Jeg vil absolutt anbefale dere turen innom:-) Nå skal jeg sette meg ned å skrive et veldig personlig innlegg til dere, for det er en alt for lang tid siden sist og jeg har mye på hjertet kjenner jeg.. Følg med!

Liker