en forferdelig natt

Hei, fine dere!

Tusen takk for at dere har vært så tålmodige med meg den siste tiden, mens jeg har vært av og på syk. Jeg postet en story på Instagram tidligere i dag og spurte om tips til å få bedre imunnforsvar, og jeg fikk så mange gode tips av dere! Jeg kommer til å dele de videre på Instagram (sofiekvellandno) ettersom jeg forsto at det var flere enn bare meg som blir syk hele tiden..

I natt hadde jeg en helt forferdelig natt. Jeg var først og fremst utslitt i hele går og duppet av flere ganger, så jeg la meg relativt tidlig. Kl 03 i natt våknet jeg brått med skikkelig sterke smerter i magen, og jeg endte opp på do i flere timer. Jeg kastet opp ukontrollert og følte meg skikkelig svimmel og utslitt. I dag har jeg vært tidenes sofagris og bare det å holde en samtale med noen er slitsomt.

Jeg skjønner ikke hvorfor jeg blir så dårlig så ofte. Jeg kan til og med bli syk bare av å være hjemme, noe jeg synes er skikkelig rart. Jeg må jo ha tidenes verste imunnforsvar 😪 Jeg synes det er så kjipt, for det kommer sånn i veien for planene mine. Jeg har ikke fått filmet de videoene jeg skulle, heller har jeg ikke orket å blogge eller ordne bilder til dere.

Jeg kommer til å ta til meg alle tipsene jeg har fått inn, og jeg skal starte med å få i meg mer fisk, grønnsaker og ikke minst vitaminer. Jeg håper at vitaminene kan hjelpe med å bygge opp imunnforsvaret mitt, for å være syk 2 ganger i mnd er ikke noe jeg orker lenger.

Hvis noen av dere har noen tips så gjerne si i fra ❤ Blir ingen bilder i dette innlegget, noe jeg håper dere skjønner, hehe. Jeg ser litt ut som et slitent hamster i dag 😉

Liker