early birthday gift

Blog

Om nøyaktig én uke fyller jeg 18 (wiii) og på søndag fikk en tidlig bursdagsgave av familien. Jeg var så heldig å fikk et nytt kamera fra Sony og jeg er så langt ikke annet enn superfornøyd! Et lite og nett kamera er det jeg har ønsket meg lenge nå, for selv om Canon kameraet mitt tar fine bilder er det rett og slett fortungt. Kameraet er enda helt nytt for meg og jeg er ikke vant til innstillingene, men så langt har jeg klart å endre lysstyrken så bildene blir fine og lyse, hehe. Edit: Kameraet heter Sony Nex 5-T.

Lille bebien ♥ En av de største grunnene til at jeg ønsket meg et nytt kamera er fordi det forrige kameraet jeg hadde var for stort og ha med seg. Jeg fikk ikke plass til kameraet i veskene mine, og det ble for tung å gå rundt med en tung skolemac og kamera hele dagen. Sony kameraet er så praktisk, dere! Kan ta det med hvor jeg vil, når jeg er en kjapp tur ute, på skolen, med veninner, hvor som helst. Skal alltid ha en liten plass i veska den, hehe :-)

Er nesten en barnelek å ta selfies med dette kameraet forresten, noe jeg husker var totalt umulig med mitt forrige. Så det er jo et lite pluss, vi bloggere mååå jo kunne ta selfies! Neida. Joda.


Hva synes dere om kameraet og har dere noen tips/råd til instillinger osv - ROP ut!

Liker