Da var det offisielt påske, gitt!

Fashion

Hei og riktig god lillelørdag til dere :-) Jeg kom nettopp hjem fra jobb og har nå offisielt påskeferie, som sikkert fler av dere og har! Jeg elsker påsken og forbinner den med god mat, familie, påske-egg, litt påskekrim og selvfølgelig topp stemning Påsken er en kjempefin tid, og nå har vi nettopp pynet huset med litt påske stæsj. Jeg fikk de nydeligste påsketulipanene fra Bestemor som er plassert fint inne på rommet og på badet, det viser jeg dere senere! Straks blir det taco på oss hjemme og sikkert en ellers rolig kveld, da jeg er trøtt og gaanske klar for en god natt søvn, hihi. BUT FIRST!

Jeg må jo vise dere en smakebit av mitt nyeste innkjøp! Her kan dere se min nye favoritt dress i merket Stussy! Jeg ELSKER og digger settet, og er som mange vet en flittig bruker av tracksuits/heldresser. Det er så komfortabelt og ikke minst veldig kult, synes jeg! Dette settet passer perfekt hvis man ønsker en kul og edgy stil, om man er på vei / fra trening eller rett og slett har litt dårlig tid om morningen, hehe :-D Jeg vet at jeg kommer til å bruke dette settet masse fremover, og jeg elsker at blåfargen fremhever øynene mine!

Zip Crew her

Bukse Bristol her

Var det ikke skikkelig kult? Nå sier jeg goodbye til dere og håper dere får en forsatt fin onsdag. Jeg skal kose meg videre og det håper jeg dere gjør og! Riktig god påske :-)

// Innlegget inneholder sponset produkt og adlinks

Liker